Imaginea emoționantă dezvăluită de Laura Cosoi la o săptămână de când a născut. Cum a apărut actrița alături de cele patru fetițe ale ei

Fanii au apreciat în număr impresionant imaginea și au copleșit-o pe actriță cu complimente.

Laura Cosoi a devenit recent mamă pentru a patra oară. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara. 

Laura Cosoi a dezvăluit pe rețelele de socializare că a născut, cu această ocazie dând publicității atât prima imagine cu cel de-al patrulea copil al său, cât și oferind detalii despre numele și sexul bebelușului.

Astfel, Laura Cosoi a anunțat că al patrulea copil al său este tot o fetiță, pentru care a ales numele Aida.

„Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, este mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi, imagine superbă de familie

Laura Cosoi a postat pe rețelele de socializare o imagine superbă în care apare împreună cu soțul ei, dar și cu cele patru fetițe ale lor, fotografie pe care o poți vedea mai sus.

Un nou inceput”, a fost textul care acompaniază fotografia.

Fanii au apreciat în număr impresionant imaginea și au copleșit-o pe actriță cu complimente.

Vă iubesc, pur și simplu”, „O familie minunată!”, „Foarte frumos!” „O bucurie pt sufletul meu să vă privesc!”, „Sunteți superbi”, „Sunteți minunați!”, „O viață binecuvântată tuturor!”, „Felicitări, cea mai frumoasă imagine”, sunt doar câteva dintre comentarii.

În urmă cu câteva zile, actrița povestea că așteaptă cu nerăbdarea revenirea acasă a fetițelor sale pentru a-și cunoaște surioara.

„Suntem acasă de câteva zile bune. Ne adaptăm. Fetele nu s-au întors încă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei și a fost o alegere înțeleaptă. Apucăm să ne odihnim, să ne îmbrățișăm, să fim cu și pentru Aida cu totul. Eu alăptez, mă recuperez, dorm la prânz, nu trebuie să strâng, să spăl vasele, ci trebuie doar să fiu cu ea. Și, pe lângă intimitatea care s-a creat între noi, de parcă am fi la primul copil, pot să îmi fac programul cum doresc, pot sta ore în șiir cu Aida în brațe fără să mă simt vinovată, pot să o studiez și să mă minunez, pot să mă uit la fotografii cu fetele din tabără. Dar cel mai important este că pot fi așa cum simt, să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. De fericire, de nostalgie, de drag, de dor… Cât de curând vom fi în formula completă și întâlnirea fetelor cu Aida va fi copleșitoare. Le-am pregătit și o mulțime de surprize… Va fi o nouă etapă în viața noastră, va fi un nou început în formula de 6, casa va fi plină de viață, de râsete, de chipuri fericite și glăscioare cristaline! Și de-abia aștept să le cuprind pe toate în inima mea și să le păstrez acolo pentru totdeauna!”, a fost mesajul postat de Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare, dezvăluind mai multe detalii speciale despre fetița ei nou-născută. Actrița a născut-o natural pe Aida pe data de 28 iulie. 

„Duminică dimineață eram la slujbă și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: „Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfântă de duminică!”
Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm.
Am știut că va face parte din viața noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetița noastră și că se numește Aida.
Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă „dar”, „reîntâlnire”, „a ajuta”, „fericire.” Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri… Aida este „copilul dar” și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!

Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva! 
Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim!
Te iubim, Aida!
Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzica vieții noastre! 
Mami, te simt”, a scris Laura Cosoi pe contul personal de Instagram. 

Citește și:
Cum privește Andreea Bălan diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, Victor Cornea: „Îmi văd de fericirea mea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people