Imaginea cu Lady Gaga care a devenit virală: vedeta sărută pasional o femeie, spre deliciul fanilor

Imaginea cu Lady Gaga surprinsă la filmările Joker: Folie à Deux face ocolul internetului, fanii vedetei fiind încântați de gestul îndrăzneț al acesteia.

Imaginea cu Lady Gaga care a devenit virală: vedeta sărută pasional o femeie, spre deliciul fanilor

Imaginea cu Lady Gaga sărutând pasional o femeie la filmările sequel-ului Joker, Joker: Folie à Deux, a făcut ocolul internetului, fanii actriței și cântăreței fiind mai mult decât încântați de ipostaza în care au văzut-o pe preferata lor.

Lady Gaga joacă, alături de Joaquin Phoenix, în continuarea thriller-ului lansat în 2019. Noul film din seria Joker, Joker: Folie à Deux, în regia lui Todd Phillips, va ajunge în cinematografe în luna octombrie a anului viitor. Iar imaginea cu Lady Gaga în fața Manhattan Criminal Court a devenit deja virală. Din materialele video surprinse de martorii scenei reiese că Lady Gaga trece pe lângă o femeie, pe scările instituției, aceasta din urmă urlând către eroină: „vei ajunge în iad!”. În acel moment, Gaga, impersonând-o pe Harley Quinn, se oprește și o sărută cu patimă pe femeie aruncându-i și câteva vorbe, despre care fanii vedetei de pe Twitter susțin că ar fi fost: „Acum o să ajungem amândouă în iad”.

Imaginea cu Lady Gaga stârnește deja anticipare în privința filmului, despre al cărui scenariu se știu momentan puține date. Mulți estimează, însă, că Joker: Folie à Deux se va concentra pe relația dintre Joker, în vreme ce acesta se află la Arkham Asylum, și Harley Quinn. Deoarece în universul DC Harley Queen este bisexuală, fanii presupun că sărutul pasional de pe scări e o aluzie la orientarea sexuală a acesteia. Filmul Birds of Prey, din 2020, cu Margot Robbie în rol principal, a confirmat faptul că eroina este bisexuală, iar în seria animată difuzată de HBO Max aceasta este într-o relație cu Poison Ivy.

La rândul ei, și Lady Gaga și-a declarat bisexualitatea, lucru care a făcut-o extrem de iubită de fanii din comunitatea LGBTQ+, care o privesc drept o activistă pentru drepturile lor, mai ales că Gaga nu s-a ferit să vorbească și să revendice drepturi pentru comunitate, ori de câte ori a avut ocazia. Astfel că e explicabil că imaginea cu Lady Gaga face acum furori, fanele exprimându-și dorința, pe platformele sociale, de a se fi aflat în locul femeii din scena din film. De altfel, celebra piesă Born This Way a lui Lady Gaga a devenit un adevărat imn al comunității LGBTQ+, iar Gaga este acum un icon pentru comunitate. Prestigiul și influența acesteia au crescut încă și mai mult, odată ce aceasta a avut succes și în lumea filmului, mai întâi apărând în hit-ul A Star is Born, alături de Bradley Cooper, iar apoi jucând rolul Patriziei Reggiani în drama fashionable The House of Gucci, care a adus în centru atenției lumii întregi un scandal monden ce a fascinat cu decenii în urmă întreaga planetă.

Primele imagini de la filmările Joker: Folie à Deux, cu Gaga în rolul Harley Quinn, au apărut în luna februarie, arătând-o pe aceasta în costum, purtând un blazer roșu, un top cu model arlechin, ciorapi cu același model și machiaj inspirat de cel de clovn. Deși fanii mai au de așteptat până vor vedea filmul, acesta se anunță deja un succes.

Citește și:
Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de Jim Toth după 12 ani de căsnicie

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people