Imaginea cu care Andreea Bănică și-a îngrijorat fanii. Ce probleme de sănătate are artista: „Îmi venea să plâng”

Andreea Bănică le-a povestit fanilor care sunt problemele de sănătate pe care le are în această perioadă.

Imaginea cu care Andreea Bănică și-a îngrijorat fanii. Ce probleme de sănătate are artista: "Îmi venea să plâng"

Andreea Bănică a făcut mărturisiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă în această perioadă. Artista a fost nevoită să ajungă la o clinică din cauza durerilor pe care le are. 

Pe Instagram, Andreea Bănică a povestit că a trebuit să primească îngrijiri medicale din partea specialiștilor deoarece se confrunta cu o durere de cap care nu îi dădea deloc pace. Artista a făcut mai multe investigații pentru a afla cauza și pentru a primi un tratament corespunzător. 

„Ieri am ajuns cu dureri mari la clinică. Se pare că mai rău decât am fost în vară. Ieri m-a durut îngrozitor capul mai că îmi venea să plâng! Nu mi-a trecut cu nimic! Am făcut fizioterapie, apoi mi-au analizat postura. Clar ceva m-a descentrat. Am de făcut un RMN, iar mai pe seară merg din nou la ortoped. Super, ce să zic?”, a povestit Andreea Bănică, pe Instagram.

Foto: Instagram

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Artista și partenerul ei formează un cuplu solid și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah.

În cadrul unui interviu pentru FANATIK, Andreea Bănică a vorbit deschis despre presupusele infidelități care i-au fost atribuite soțului său, Lucian Mitrea.

„Crede-mă că pe mine nu m-a afectat nici măcar o clipă, o clipă nu am crezut ceva, o clipă soţul meu nu mi-a dat vreun semn. Din moment ce noi am fost mai toată viaţa împreună, când ar putea şi unde să se ducă. Este şi un tip foarte deştept care ştie foarte bine ce are lângă el, ştie foarte bine că femeie ca mine nu mai găseşte. De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus „dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât.'

La mine nu există altfel, dacă mă vrei aşa bine, dacă nu nu, trebuie să înţelegi asta din start, eşti pentru mine şi atât. El ştie foarte bine că nu accept să fiu făcută de ruşine, nu accept să fiu înşelată, n-aş putea să stau cu un om să mă înşele, iar eu să fac vreun compromis, nu aş avea de ce. Nu pot să spun niciodată ce îmi rezervă viaţa şi ce poate fi în viitor.”

Andreea Bănică a mai spus că de multe ori a fost întrebată ce ar face dacă ar afla că soțul ei ar fi infidel. Artista a menționat că nu știe ce ar face într-o astfel de situație dacă nu s-a confruntat cu una.

„Mi s-a mai pus întrebarea „ce ai face dacă ai fi înşelată', nu am de unde să ştiu, nimeni nu are de unde să ştie, pentru că doar în momentul ăla vei simţi ceva, nu ai cum să prezici. Într-adevăr presa a scris de multe ori, dar ei n-au fost niciodată în locul meu, în viaţa mea, să vadă, să ştie, să simtă. Când eşti un om înşelat simţi nişte lucruri, totul iese la iveală la un moment dat cât ai fi de bun mincinos. Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă. Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acesta”, a completat Andreea Bănică pentru sursa citată.

Citește și:
Amalia Enache dezvăluie secretul siluetei sale la 46 de ani: „Păstrez regula'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people