Imaginea cu care Ana Bodea și Valentin Butnaru și-au surprins fanii. Ce au dezvăluit cei doi pe internet: „Am câștigat împreună…”

Ana Bodea și Valentin Butnaru sunt foarte activi pe rețelele de socializare și nu de puține ori dezvăluie imagini inedite din viața lor de cuplu.

Ana Bodea și Valentin Butnaru sunt colegi în același trust de presă și formează un cuplu de mai bine de un an. El este prezentatorul știrilor Observator, iar ea joacă rolul principal în serialul „Lia – Soția soțului meu”.

Absolventă a Școlii de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, una dintre cele mai prestigioase școli de balet din lume, Ana a trecut prin momente dificile din cauza disciplinei extreme, ajungând aproape de moarte. Cu toate acestea, a reușit să depășească obstacolele și s-a reorientat către actorie, o profesie care i se potrivește perfect și pe care o adoră.

Ce au dezvăluit Ana Bodea și Valentin Butnaru

Ana Bodea și Valentin Butnaru sunt foarte activi pe rețelele de socializare și nu de puține ori dezvăluie imagini inedite din viața lor de cuplu. De această dată, cei doi au dezvăluit cu mândrie că au câștigat împreună un concurs de padel.

„Am câștigat împreună primul nostru concurs de padel. Ea a fost asul din mânecă, eu un șapte de treflă cu potențial! Ne-am dat seama abia după ce am câștigat finala care a fost talismanul norocos: același model de șosete! Nu le mai spălăm niciodată”, a scris prezentatorul în descrierea imaginii.

Fanii au reacționat în număr copleșitor la fotografia postată de cei doi, dar și la textul amuzant.

„Porumbeii sportivi”, „Datorită vouă realizez că mai există și iubire adevărată”, „Mult prea frumoși împreună”, „Cei mai frumoși”, „Felicitări, oameni frumoși”, „Admirabil cuplu!”, „Foarte frumoși, emanați atâta fericire și bună dispoziție!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Ana Bodea, dezvăluiri despre relația cu Valentin Butnaru

Într-un interviu acordat recent, Ana Bodea a vorbit despre modul în care și-a cunoscut actualul partener de viață.

„L-am cunoscut pe Valentin acum 4-5 ani, prin niște prieteni comuni. Evident că aspectul lui fizic m-a impresionat de atunci și mi-a rămas bine întipărit în memorie… și suflet (râde, n.red.). Am jucat o dată squash împreună apoi nu am mai vorbit până când am fost invitată în platoul Observator să vorbesc despre Lia”, a povestit actrița pentru FANATIK.

Ea are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său și se declară norocoasă că are alături un om special.

„Ne-am cucerit unul pe altul și, cred eu, continuăm să o facem zi de zi. Are un suflet minunat”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

Actrița a mai vorbit și despre momentele grele din viața ei, pe care a reușit să le depășească.

„Probabil cele mai dificile momente prin care am trecut au fost anorexia și apoi operația la glezna stângă. Au fost greutăți care m-au întărit și care m-au făcut să realizez cât de puternică sunt de fapt, chiar dacă din exterior nu pare”, a mai spus Ana.

Ana Bodea și Valentin Butnaru, parteneri în afaceri

Valentin Butnaru a anunțat pe rețelele de socializare că el și partenera lui urmează să pună bazele unui proiect ambițios. Este vorba despre o școală de balet și televiziune.

„De-abia aștept să deschidem școala de balet și TV împreună, pentru că nu văd un partener mai bun, un om mai responsabil și mai dedicat și un prieten de suflet mai implicat cu care să îmi îndeplinesc visul asta!”, a anunțat prezentatorul pe Instagram.

Citește și:
Andreea Ibacka, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a ajuns celebră: „Momentele mele de divă…'

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people