Imaginea cu care Amalia Năstase și-a îngrijorat fanii

Amalia Năstase și-a îngrijorat urmăritorii după ce a publicat o imagine în care este pe patul de spital.

Imaginea cu care Amalia Năstase și-a îngrijorat fanii

Amalia Năstase este apreciată de către urmăritorii ei pentru faptul că deseori vorbește despre problemele de sănătate cu care se confruntă și împărtășește cu aceștia și experiențele mai puțin plăcute prin care a trecut. De această dată, vedeta a postat o imagine care a stârnit semne de întrebare în rândul fanilor.

Pe contul ei de Instagram, Amalia Năstase a publicat o fotografie de pe patul de spital, în care se poate vedea cum i se administrează perfuzii. Vedeta a specificat faptul că a apelat la medici pentru o perfuzie cu vitamina C, pe care a ales să o facă înainte de a pleca în vacanță. Aceasta nu a oferit și alte precizări despre starea ei de sănătate sau despre alte probleme pe care le-ar avea. 

„Facem niște vitamina C înainte de vacanță”, a transmis Amalia Năstase pe Instagram, alături de fotografia din spital. 

De-a lungul timpului, Amalia Năstase a ales să vorbească deschis despre stilul ei de viață și despre schimbările pe care le-a făcut la alimentația ei. Vedeta a trecut printr-o serie de transformări în ceea ce privește silueta, fiind îndrumată și supravegheată de specialiști.

Amalia Năstase nu a ascuns faptul că în trecut a avut probleme de greutate pe care a încercat să le combată prin diverse metode. Într-un interviu pentru unica.ro, vedeta a făcut declarații despre planul ei alimentar din prezent.

„Am renunțat să mai fac din numărul de kilograme un țel de a trăi în viață. Și am început să mă ocup de ce îmi place mie să fac în viață. Evident, nici nu mă îndop, dar nici nu mai stau să număr cântarul. Mănânc fără pâine, dar când am chef mănânc și dulciuri. Am fost la Paris și am mâncat și croissante. În America mănâc cupcakes. În decembrie am fost la un congres de anti-aging. Când plec undeva și e mâncare bună, mănânc chiar și fast food, dar când stau acasă pot să mănânc piept de curcan cu salată.”

Pentru aceeași publicație, Amalia Năstase a dezvăluit și care este alimentul pe care îl evită: „Pâinea albă chiar e dazastru mondial.”

Amalia Năstase este în permanentă legătură cu doi medici, cu care se consultă de fiecare dată când vine vorba de schimbările prin care trece corpul ei.

„Am fost la Congres cu Dr. Ioana Berciu, care e medic de medicină funcțională. Dacă te trezești obosit, după ce ai dormit o noapte întreagă, asta înseamnă că nu funcționezi cum trebuie. Nu contează neapărat numărul de kilograme, dar trebuie să vezi ce nu merge, care sunt dezechilibrele. De exemplu, dacă ai tiroidă, te umfli, poți să mănânci doar salată și să nu slăbești atât de repede cum ar slăbi altcineva. Medicina funcțională te face să funcționezi. M-a ajutat foarte mult că sunt tot timpul în legătură cu un medic nutriționist și de medicină funcțională, știu ce se întâmplă cu corpul meu și cu vârsta”, a mai declarat Amalia Năstase pentru unica.ro.

Citește și:
Andreea Marin și fiica ei, Violeta, ședință foto împreună: „O prețioasă amintire pentru noi'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people