Imagine rară cu Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică s-au fotografiat împreună la un eveniment recent.

Imagine rară cu Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică

Andreea Marin nu a ezitat de-a lungul timpului să vorbească despre legătura deosebită dintre fiica sa, Violeta, și fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, dar până acum nu a dezvăluit în ce măsură ea și fiul fostului ei soț se înțeleg.

Recent, la un eveniment, vedeta a fost văzută în prezența lui Radu Ștefan Bănică, luând pe toată lumea prin surprindere. Cu toate că s-a despărțit de Ștefan Bănică de mulți ani, Andreea Marin a vorbit întotdeauna cu mândrie legătura dintre fiica lor și fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan.

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică au pozat împreună la un eveniment

La un eveniment ce a avut loc în urmă cu câteva zile, cei doi au surprins pe toată lumea când au fost văzuți împreună. Andreea Marin și fiul cel mare al fostului ei soț au pozat împreună, iar vedeta a ales să posteze fotografia pe rețelele sociale. În această imagine, cei doi erau plini de zâmbete și foarte apropiați unul de altul, ceea ce a condus la speculații din partea fanilor că relația lor este una extrem de bună.

Foto: Instagram

Cu câteva luni în urmă, Andreea Marin a participat la un eveniment unde fiica ei, Violeta, și Radu Ștefan Bănică au urcat pe scenă împreună. În acea ocazie, fosta prezentatoare TV a fost profund emoționată de faptul că cei doi copii au făcut acest pas în fața publicului și a mărturisit că se simte mândră de legătura dintre ei. De asemenea, vedeta a exprimat numai cuvinte de laudă pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, remarcând că atât el, cât și sora lui, Violeta, sunt doi tineri foarte bine educați.

„Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul ca sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală. Îi multumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoși”, spunea Andreea Marin pentru Playtech.ro.

Ce spune tânărul despre relația cu sora sa, Violeta

Radu Ștefan Bănică a participat la un eveniment monden recent, venind direct de la o prestație scenică unde a jucat. Într-un interviu acordat pentru WOWnews, Radu a discutat despre legătura cu sora sa, Violeta, despre sfaturile pe care i le-a dat acesteia, și de asemenea a vorbit despre tatăl său, Ștefan Bănică.

Fiind fratele mai mare, tânărul actor face tot posibilul pentru a-și proteja sora. Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce sfat prețios de viață i-a dat Violetei și cât de bine se înțelege cu aceasta. Tânărul a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiicei Andreei Marin și consideră că este mai matură decât vârsta ei.

„Suntem frați și asta explică totul. Avem o relație normală de frate-soră, e mai mică cu 7 ani decât mine, dar e foarte matură pentru vârsta ei. Am sfătuit-o să rămână cu picioarele pe pământ, asta e cel mai important, să fie ea însăși.„, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru WOWnews.

Citește și:
Ce părere are Alina Sorescu despre o posibilă împăcare cu fostul soț, Alexandru Ciucu: „În astfel de momente…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people