Imagine de colecție cu Regina Rania a Iordaniei cu ocazia aniversării sale

Regina Rania a sărbătorit în luna august atât ziua sa de naștere, cât și venirea pe lume a nepoatei sale, Prințesa Iman.

Imagine de colecție cu Regina Rania a Iordaniei cu ocazia aniversării sale

Regina Rania a Iordaniei a împlinit pe 31 august 54 de ani. Pentru a marca momentul, curtea regală a publicat un nou portret al Reginei Rania. În imaginea oficială, Rania poartă o rochie neagră cu mâneci scurte, completată de o eșarfă mov, împodobită cu o broșă în formă de coroană și o tiară strălucitoare.

Foto: Hepta

Regina Rania împarte luna de naștere cu nepoțica ei nou-născută. Ea a devenit bunică pentru prima dată când fiul ei, Prințul Moștenitor Hussein, și nora sa, Prințesa Rajwa, au întâmpinat-o pe prima lor fiică, Prințesa Iman, pe 3 august.

„Iman, deja ai pus stăpânire pe inima mea”, a scris Regina Rania a Iordaniei pe Instagram la începutul acestei luni. „Familia noastră nu a fost niciodată mai fericită!”.

Prințul Hussein a declarat în luna mai că Regina Rania „a început deja să cumpere lucruri pentru bebeluși.” El a adăugat și că este entuziasmat de acest nou capitol al vieții sale. „Totul se va schimba cu copiii, cu siguranță. Nu știu la ce să mă aștept, dar slavă Domnului, suntem entuziasmați și familia este entuziasmată și ea.”

Pe lângă nașterea Prințesei Iman, 2024 a fost un an important pentru familia regală a Iordaniei. Regele Abdullah a sărbătorit Jubileul de Argint, marcând astfel 25 de ani pe tron.

Prințul Hussein s-a căsătorit cu Prințesa Rajwa pe 1 iunie 2023 în Amman, Iordania. Printre cei 1.700 de invitați s-au numărat și Kate Middleton și Prințul William. Înainte de marea ceremonie, Regina Rania a organizat o petrecere fastuoasă la Madareb Bani Hashem a Curții Regale Hașemite. La evenimentul la care au participat doar femei, mama Prințului Moștenitor Hussein a vorbit despre nora sa, mărturisind că este „cea mai dulce și mai frumoasă viitoare mireasă” și că o iubește la fel de mult ca pe fiicele sale, Prințesa Iman și Prințesa Salma.

„Nu voi uita niciodată cât de fericiți am fost eu și Majestatea Sa când Al Hussein ne-a spus că vrea să se căsătorească cu Rajwa. Ea este răspunsul perfect la toate rugăciunile mele pentru el”, a spus Regina Rania. „Să fiți mereu o sursă de fericire unul pentru celălalt și un sprijin”, a mai adăugat mama Prințului Hussein.

Aceasta i s-a adresat și mamei lui Rajwa, căreia i-a mărturisit că înțelege poziția în care se află, fiindcă fiica ei, Iman, s-a căsătorit în urmă cu două luni. În plus, a ținut să o asigure că familia sa va avea grijă de Rajwa și că o va face să se simtă ca acasă.

„Noi și Al Hussein vom avea grijă de Rajwa. Aceasta este țara ei, iar ea se află printre familia și poporul ei.

Anul trecut, și fiica Reginei Rania, Prințesa Iman, s-a căsătorit cu Jameel Alexander Thermiotis. Aceasta a fost condusă la altar de fratele ei, Prințul Hussein, care a și postat pe contul său de Instagram câteva imagini din timpul ceremoniei.

„Recunoscător pentru toate amintirile prețioase pe care le împărtășim și bucuros să vă văd sărbătorind astăzi nunta voastră… Vă doresc, dragi Iman și Jameel, o viață întreagă de binecuvântări și fericire împreună”, a fost mesajul Prințului Hussein.

De asemenea, și Regina Rania a făcut publice mai multe fotografii cu fiica sa și cu ginerele ei. În plus, i-a transmis Prințesei Iman un mesaj emoționant.

„Iman, mă rog ca acest următor capitol din viața ta să îți aducă la fel de multă bucurie, dragoste și zâmbete pe cât ne-ai adus nouă de-a lungul anilor. Felicitări miresei și mirelui!”, a scris la momentul respectiv Regina Rania pe contul său de Instagram.

Citește și:
Prințul Albert de Monaco, declarații neașteptate despre relația cu Prințesa Charlene: „Nu a fost dragoste…'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people