Imagine adorabilă cu băiețelul în vârstă de două luni al prezentatorului Alex Dima

Alex Dima a dezvăluit o imagine emoționantă în care apare împreună cu fiul lui.

Imagine adorabilă cu băiețelul în vârstă de două luni al prezentatorului Alex Dima

Numele lui Alex Dima este sinonim de ani buni cu celebra emisiune de investigații România, te iubesc! difuzată de ProTV. Este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați realizatori de emisiune din România, iar investigațiile realizate de-a lungul anilor împreună cu colegii săi au scos la iveală numeroase cazuri de corupție sau ilegalități.

La jumătatea lunii iunie, Alex Dima a devenit tatăl unui băiețel, el anunțând marea veste prin intermediul rețelelor de socializare. În mesajul postat atunci de acesta, iese la iveală multitudinea de emoții prin care a trecut alături de familia lui, acesta fiind al doilea copil al prezentatorului.

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzica din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare!”, a transmis Alex Dima pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Alex Dima (@alexandrudima)

Alex Dima este în vacanță cu familia

Prezentatorul și-a surprins plăcut fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare cu o imagine adorabilă în care apare împreună cu băiețelul lui, jurnalistul povestind că se află în vacanță și că a ales un resort inedit dintr-o stațiune din Bulgaria.

„Salutări din concediu! Bine, un fel de concediu, cu vreo 4-5 treziri pe noapte, cu nenumărate schimbări de scutece, plimbări prin cameră de am făcut cărări, timpi extrem de limitați de stat la plajă, împins/tras căruțul. O tonă de bagaje, dar totul compensat de bucuria de a fi împreună.

N-a fost ușor să ne urnim din loc. Am tot căutat un hotel care să îndeplinească mai multe condiții. Să fie confortabil pentru un bebeluș (fară obișnuitele cântari care se aud din toate direcțiile), să nu fie foarte departe de casă (în caz de nevoie să ne putem întoarce repede), să fie all inclusive (pentru că e mai complicat de umblat la orele prânzului prin soare după mâncare), să fie aproape de mare și nu foarte aglomerat”, a scris jurnalistul pe pagina de Facebook.

În ceea ce privește resort-ul din Bulgaria unde a ales să meargă în vacanță împreună cu familia, jurnalistul are numai cuvinte bune de spus.

„După numeroase căutari, am găsit locul, la 4 ore și ceva de mers de București, în Obzor, Bulgaria. Mai mulți prieteni și colegi au fost aici și au fost mulțumiți. Așa că, iată-ne în formula extinsă la mare, într-un resort care aduce mai degrabă a cartier, cu vile, blocuri, străduțe pietruite, piscine și oameni zâmbăreți. Totul e nou nouț, plaja e curată și deloc aglomerată și foarte important, e liniște”, a mai povestit el.

Citește și:
Shakira, prima apariție în public după ce Gerard Pique și-a făcut publică noua relație

Foto: Arhiva ELLE, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people