Ilona Brezoianu, primele declarații după ce s-a căsătorit. Ce a mărturisit actrița: „Nu a fost o mare desfășurare de forțe…”

Ilona Brezoianu și partenerul ei s-au căsătorit civil.

Ilona Brezoianu a dezvăluit pe rețelele de socializare că s-a căsătorit civil cu iubitul său, Andrei Lucian Alexandru. Vedeta de la Antena 1 a împărtășit vestea cu fanii săi, publicând și câteva imagini de la căsătoria civilă, fotografii pe care le poți vedea în galeria de mai sus.

Actrița a mărturisit că pregătirile pentru cununia civilă au durat aproximativ o lună și că a preferat să aibă alături doar câțiva prieteni și familia.

„Nu a durat mult să organizăm. A fost ceva extrem de restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni și cam atât, adică nu a fost o mare desfășurare de forțe. Am mers după la un restaurant și cam asta a fost tot.(…) Am stabilit din timp, cam de o lună de zile am pus ceremonia asta pentru că nu poți să stabilești spontan. Când am stabilit data a fost acum o lună, ca să găsim un loc care să ne avantajeze. Erau toate programările de dimineață, și noi am vrut un pic mai târziu, și atunci nu a fost așa ceva nu știu planificat cu mult timp înainte. Aveam de gând să facem asta, dar nu știam exact când.”, a declarat Ilona Brezoianu la Știrile Antena Stars, citată de Spynews.ro.

Actrița a mărturisit că urmează și o petrecere, dar tot într-un cerc restrâns.

„Noi o să facem și petrecerea, dar va fi o petrecere la fel de restrânsă cu 50 de persoane, doar cu prietenii și familia, tot la fel. La cununia civilă am avut 20 de persoane și la petrecere vom avea 50.”, a mai declarat Ilona pentru sursa citată.

Ilona Brezoianu, care are o relație din 2023 cu Andrei, un antrenor de schi, a fost mereu discretă în privința vieții sale personale. Recent, în cadrul podcastului „La Țocii”, unde a fost invitată alături de Florin Ristei, colegul său de la „Te cunosc de undeva”, actrița a dezvăluit data nunții și a oferit mai multe detalii despre viitorul ei soț.

„El mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă. Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită.” povestea aceasta.

Florin Ristei va cânta la nunta colegei sale de la Neatza cu Răzvan și Dani

De asemenea, Florin Ristei a confirmat că va cânta la nunta Ilonei, rezervându-și data de 20 iulie în calendar pentru acest eveniment: „Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exlamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine”, a spus Florin Ristei.

Recent, Florin Ristei a împărtășit câteva detalii pentru XNS despre evenimentul programat pe 20 iulie 2024, la care va susține un mic spectacol.

„Nu ne-am văzut să repetăm. Ar fi fost prea mult. Mă văd și la Neatza cu ea și la Te cunosc de undeva!, am cântat cu ea și la Sala Palatului, să mai facem și o pauză, zic. Să se mai vadă și cu iubitul ei, că s-a văzut mai des cu mine decât cu el. Și o să-i cânt și la nuntă. Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!”, a declarat Florin Ristei.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people