Ilona Brezoianu, noi dezvăluiri inedite despre căsnicie și dorința de a deveni mamă: „Mi-ar plăcea”

Ilona Brezoianu a oferit detalii noi după ce s-a căsătorit despre viața de cuplu și dorința de a avea un copil.

Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru și-au unit destinele în această vară într-o ceremonie intimă și deosebită. Evenimentul, înconjurat de prieteni și familie, a fost plin de emoție și bucurie. Recent, actrița a oferit noi detalii despre nunta lor și a discutat despre posibilitatea de a deveni mamă în viitorul apropiat.

După căsătorie, Ilona Brezoianu și soțul ei au petrecut o lună de vacanță, iar acum actrița este gata să se dedice noilor proiecte profesionale. Cu emoție, ea a reflectat asupra acestui moment semnificativ din viața sa.

„A fost o vară emoționantă. M-am căsătorit, am făcut o nuntă foarte mică. (…) Nu cred că se schimbă nimic, depinde cum privești lucrurile și cum discuți cu partenerul tău. Eu am vrut să fac asta pentru că, nu am visat niciodată să fiu mireasă, dar de data aceasta am hotărât cu Andrei că mi-ar plăcea”, a declarat Ilona Brezoianu la Știrile Antena Stars, conform Spynews.

Ilona Brezoianu și-ar dori o fetiță

Ilona Brezoianu a dezvăluit că își imaginează viitorul ca mamă și a exprimat dorința de a avea o fetiță. Totuși, nu poate anticipa ce va aduce viitorul. Dacă o astfel de bucurie va apărea în viața ei și a soțului ei, aceasta va fi primită cu multă dragoste și entuziasm.

„Nu știu ce să spun, dacă o fi să fie e cu bucurie. Nu zic nu, dar nici nu poți să prezici așa ceva. Nu e nimic, dacă e ceva vă spun. Mi-ar plăcea fetiță, recunosc, mi-ar plăcea o fetiță”, a declarat Ilona Brezoianu pentru sursa menționată.

Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru și-au celebrat cununia religioasă pe data de 20 iulie, într-un cadru impresionant, alături de prieteni apropiați și familiile lor. Actrița a postat numeroase imagini de la eveniment, unde pare că s-a distrat pe cinste alături de invitați.

După petrecerea de nuntă, actrița a postat mai multe imagini de la petrecere, fotografii apreciate în număr impresionant de către fani. Printre mesajele de felicitări, au existat și persoane care au întrebat-o dacă acum intenționează să devină mamă.

Ilona Brezoianu a ținut să transmită un mesaj tranșant celor care i-au adresat astfel de întrebări indiscrete.

„Vă rog eu, în general, nu mai puneți asemenea întrebări nimănui. E chiar o lipsă de respect. Sau să ne vedem la botez. Gen poate omul nu poate să facă copii sau cine știe… Nu poți spune asemenea urări sau să atingi un asemenea punct sensibil. Nu trebuie ca după nuntă să faci copii. Ce aveți?”, a scris Ilona Brezoianu pe InstaStory.

Actrița a arătat superb în ziua nunții sale, rochia fiind într-un stil romantic, iar părul și machiajul i-au scos în evidență trăsăturile naturale. Cu toate acestea, un anume detaliu a atras atenția. Cum distracția a fost mai importantă decât orice, Ilona Brezoianu a renunțat la clasicii pantofi cu toc și a ales o pereche de teniși albi, personalizați, pe care a inscripționat cu negru mesajul „Proaspăt căsătoriți”, data nunții și un desen cu un mire și o mireasă.

Citește și:
Andreea Esca, dezvăluiri despre participarea celor doi copii la America Express: „Au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people