Ilona Brezoianu, imagini inedite de la nunta de vis. Ce invitați speciali a avut actrița

Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei, au avut parte de o nuntă de vis alături de cei mai apropiați prieteni.

Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru și-au celebrat cununia religioasă pe data de 20 iulie, într-un cadru impresionant, alături de prieteni apropiați și familiile lor. Actrița a postat numeroase imagini de la eveniment, unde pare că s-a distrat pe cinste alături de invitați.

Ilona Brezoianu, imagini inedite de la nuntă

După ce la sfârșitul lunii iunie Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil cu Andrei Lucian Alexandru, acum și-au oficializat relația și religios. Ceremonia a avut loc într-un loc deosebit din Prahova, care dispunea de o piscină. Răzvan Babană, fost concurent la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a fost responsabil de organizarea nunții.

Decorul meselor a inclus flori naturale verzi și numeroase lămâi, amplasate și în jurul piscinei pentru a crea un cadru spectaculos. Evenimentul a debutat cu ceremonia religioasă, oficiată de un preot. Îmbrăcată într-o rochie lungă și albă de mireasă, Ilona Brezoianu a fost punctul central al atenției. Nici Andrei, mirele, nu a rămas mai prejos, el optând pentru un costum crem și încălțăminte confortabilă. După ceremonie, petrecerea a început în forță, cu familia și prietenii apropiați.

Printre cei prezenți s-au numărat Florin Ristei, colegul Ilonei de la emisiunea matinală de la Antena 1, care a încântat audiența cu muzica sa și a avut un duet emoționant cu actrița. De asemenea, au fost prezenți actrița Lia Bugnar, actorul Marius Manole, stilista Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, bucătarul Nicolai Tand, prezentatoarea Diana Munteanu și mulți alții. Toți s-au bucurat de distracție începând cu dansul mirilor, desfășurat lângă piscină într-un decor spectaculos.

După ce au dansat și cântat fără oprire, seara s-a încheiat în mod memorabil, cu mirii și o parte dintre invitați sărind în piscină îmbrăcați.

Actrița, detalii despre cununia civilă

Luna trecută, actrița a mărturisit că pregătirile pentru cununia civilă au durat aproximativ o lună și că a preferat să aibă alături doar câțiva prieteni și familia.

„Nu a durat mult să organizăm. A fost ceva extrem de restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni și cam atât, adică nu a fost o mare desfășurare de forțe. Am mers după la un restaurant și cam asta a fost tot.(…) Am stabilit din timp, cam de o lună de zile am pus ceremonia asta pentru că nu poți să stabilești spontan. Când am stabilit data a fost acum o lună, ca să găsim un loc care să ne avantajeze. Erau toate programările de dimineață, și noi am vrut un pic mai târziu, și atunci nu a fost așa ceva nu știu planificat cu mult timp înainte. Aveam de gând să facem asta, dar nu știam exact când.”, a declarat Ilona Brezoianu la Știrile Antena Stars, citată de Spynews.ro.

Actrița a mărturisit că petrecerea era plănuită tot într-un cerc restrâns.

„Noi o să facem și petrecerea, dar va fi o petrecere la fel de restrânsă cu 50 de persoane, doar cu prietenii și familia, tot la fel. La cununia civilă am avut 20 de persoane și la petrecere vom avea 50.', a mai declarat Ilona pentru sursa citată.

Ilona Brezoianu, care are o relație din 2023 cu Andrei, un antrenor de schi, a fost mereu discretă în privința vieții sale personale. Recent, în cadrul podcastului „La Țocii', unde a fost invitată alături de Florin Ristei, colegul său de la „Te cunosc de undeva', actrița a dezvăluit data nunții și a oferit mai multe detalii despre viitorul ei soț.

„El mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă. Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită.” povestea aceasta.

Citește și:
Mesajul lui Kate Middleton după apariția de la Wimbledon. Prințesa de Wales pare că și-a reluat o parte din îndatoriri

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people