Ilona Brezoianu, dezvăluiri inedite despre nunta ei. Cu ce detaliu atipic a atras atenția: „Mă simt ca într-un vis”

Ilona Brezoianu a atras atenția tuturor cu perechea de încălțări aleasă special pentru ziua nunții sale.

Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru și-au celebrat cununia religioasă pe data de 20 iulie, într-un cadru impresionant, alături de prieteni apropiați și familiile lor. Actrița a postat numeroase imagini de la eveniment, unde pare că s-a distrat pe cinste alături de invitați.

Ilona Brezoianu, apariție atipică în ziua nunții sale

Îmbrăcată într-o rochie lungă și albă de mireasă, Ilona Brezoianu a fost punctul central al atenției. Nici Andrei, mirele, nu a rămas mai prejos, el optând pentru un costum crem și încălțăminte confortabilă. După ceremonie, petrecerea a început în forță, cu familia și prietenii apropiați.

Actrița a arătat superb în ziua nunții sale, rochia fiind într-un stil romantic, iar părul și machiajul i-au scos în evidență trăsăturile naturale. Cu toate acestea, un anume detaliu a atras atenția. Cum distracția a fost mai importantă decât orice, Ilona a renunțat la clasicii pantofi cu toc și a ales o pereche de teniși albi, personalizați, pe care a inscripționat cu negru mesajul „Proaspăt căsătoriți”, data nunții și un desen cu un mire și o mireasă.

„N-am voce, mă doare tot corpul… și abia aștept să vă arăt mai multe… A fost minunat ❤️ Revin și cu o postare mai amănunțită, pentru că am foarte multe mulțumiri de făcut. Momentan mă simt ca într-un vis”, a scris Ilona Brezoianu.

Actrița și soțul ei, petrecere inedită

Printre cei prezenți s-au numărat Florin Ristei, colegul Ilonei de la emisiunea matinală de la Antena 1, care a încântat audiența cu muzica sa și a avut un duet emoționant cu actrița. De asemenea, au fost prezenți actrița Lia Bugnar, actorul Marius Manole, stilista Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, bucătarul Nicolai Tand, prezentatoarea Diana Munteanu și mulți alții. Toți s-au bucurat de distracție începând cu dansul mirilor, desfășurat lângă piscină într-un decor spectaculos.

După ce au dansat și cântat fără oprire, seara s-a încheiat în mod memorabil, cu mirii și o parte dintre invitați sărind în piscină îmbrăcați.

Luna trecută, actrița a mărturisit că pregătirile pentru cununia civilă au durat aproximativ o lună și că a preferat să aibă alături doar câțiva prieteni și familia.

„Nu a durat mult să organizăm. A fost ceva extrem de restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni și cam atât, adică nu a fost o mare desfășurare de forțe. Am mers după la un restaurant și cam asta a fost tot.(…) Am stabilit din timp, cam de o lună de zile am pus ceremonia asta pentru că nu poți să stabilești spontan. Când am stabilit data a fost acum o lună, ca să găsim un loc care să ne avantajeze. Erau toate programările de dimineață, și noi am vrut un pic mai târziu, și atunci nu a fost așa ceva nu știu planificat cu mult timp înainte. Aveam de gând să facem asta, dar nu știam exact când.”, a declarat Ilona Brezoianu la Știrile Antena Stars, citată de Spynews.ro.

Actrița a mărturisit că petrecerea era plănuită tot într-un cerc restrâns.

„Noi o să facem și petrecerea, dar va fi o petrecere la fel de restrânsă cu 50 de persoane, doar cu prietenii și familia, tot la fel. La cununia civilă am avut 20 de persoane și la petrecere vom avea 50.”, a mai declarat Ilona pentru sursa citată.

Citește și:
Mesajul lui Kate Middleton după apariția de la Wimbledon. Prințesa de Wales pare că și-a reluat o parte din îndatoriri

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people