Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, au fost surprinși din nou împreună. De ce s-au întâlnit cei doi

Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, au fost surprinși împreună.

Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, au fost surprinși din nou împreună. De ce s-au întâlnit cei doi

Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, au avut motiv de sărbătoare în weekendul ce tocmai a trecut pentru că fiul lor, Zian, a împlinit șase ani. Cu ocazia asta, prezentatoarea TV și fostul ei partener de viață au organizat o petrecere pe cinste pentru băiatul lor, care s-a distrat de minune alături de prietenii lui. 

Pe contul personal de Instagram, Ilinca Vandici a împărtășit un video care conține mai multe cadre de la petrecerea fiului ei, acesta fiind surprins cu zâmbetul pe buze și în timp ce se bucură de aniversare în compania prietenilor săi. Zian a avut parte de o petrecere tematică, cu animatori, vată pe băț, multe jocuri, dar și cu un tort spectaculos. 

„La mulți ani, minunea vieții mele! 🎂❤️ Te iubesc până dincolo de univers!”, a transmis Ilinca Vandici pe Instagram. 

Ce a atras atenția a fost faptul că și-a făcut apariția și Andrei Neacșu. Fostul soț al Ilincăi Vandici a fost prezent la aniversarea fiului lor, Zian.

Foto: WOWbiz.ro

Ilinca Vandici a preferat să păstreze discreția în legătură cu divorțul de Andrei Neacșu și să nu discute public aspecte ce țin de despărțire sau despre motivele pentru care au decis să pună punct relației lor. Prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!” și fostul ei partener s-au căsătorit în 2017.

Recent, Ilinca Vandici a confirmat faptul că ea și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Vedeta TV și fostul ei soț au semnat actele de divorț în urmă cu ceva timp, după cum a declarat prezentatoarea.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple”, a spus Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

În luna mai, Ilinca Vandici a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a făcut atunci o serie de declarații despre separarea de tatăl copilului ei.  

Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de soțul, după ce în presa mondenă apăruseră mai multe zvonuri potrivit cărora mariajul vedetei ar fi ajuns la final. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă în viața ei personală. Ilinca Vandici a ținut să precizeze că decizia de a se despărți a fost una de comun acord și că ea și fostul ei partener, Andrei Neacșu, se vor ocupa împreună și creșterea și educația fiului lor, Zian.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici pe contul ei de Instagram.

Citește și:
Ramona Olaru, declarații inedite despre viața ei amoroasă: „M-am gândit într-o perioadă că exagerez, dar…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people