Ilinca Vandici, prima apariție la un eveniment public după despărțirea de Andrei Neacșu: „Au fost foarte multe momente dificile”

Ilinca Vandici s-a aflat printre vedetele care au participat la petrecerea VIVA! 2023 - The Movie Night, fiind prima apariție publică a sa de după despărțirea de Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici, prima apariție la un eveniment public după despărțirea de Andrei Neacșu: „Au fost foarte multe momente dificile”

Ilinca Vandici a impresionat seara trecută cu look-ul său la petrecerea VIVA! 2023 – The Movie Night. Aceasta a fost și prima apariție publică a prezentatoarei TV după separarea de Andrei Neacșu. Cu un zâmbet pe buze și un look impecabil, vedeta a răspuns întrebărilor adresate de cancan.ro, într-un interviu referitor la viața sa din ultima perioadă și proiectele la care lucrează.

Vedeta este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din showbiz-ul autohton și încântă cu fiecare apariție a sa. Seara trecută, Ilinca Vandici a făcut furori la evenimentul organizat de revista ViIVA!, unde a purtat o ținută strălucitoare, demnă de covorul roșu. Cu zâmbetul pe buze și o atitudine relaxată, prezentatoarea de la Kanal D2 a atras toate privirile celor din jur.

Ilinca Vandici, detalii despre viața de după despărțirea de Andrei Neacșu

Aceasta este prima apariție publică a Ilincăi Vandici de când a anunțat că ea și tatăl copilului ei, Andrei Neacșu, s-au despărțit. Vedeta a oferit mai multe detalii despre această perioadă agitată din viața ei și cum este acum în ipostaza de femeie singură. Întrebată cum este viața ei în ultima perioadă, Ilinca Vandici a recunoscut că se bucură din plin de proiectele profesionale care apar și de timpul petrecut cu cei dragi. Cu toate că duce un stil de viață dinamic și plin de activități, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a precizat că este recunoscătoare pentru fiecare zi în care face ceea ce iubește.

„E foarte frumoasă. Agitată, cu multă muncă, proiecte frumoase pe care le am în desfășurare și cu satisfacții enorme, în urma muncii pe care o depun zilnic, dar și ușor agitată, să spun așa. Dar e foarte frumoasă. Și poate că deși muncesc extrem de mult și, poate, de multe ori nu mai găsesc timp pentru mine, și mi-aș dori asta, nu închei nicio zi fără să fiu recunoscătoare pentru tot ce am trăit în ziua respectivă, experiențe frumoase sau mai puțin frumoase, pentru că toate-s importante. Și cred că multe lucruri se întâmplă, mulți oameni suntem și foarte puțini se duc și mulțumesc, sunt recunoascători pentru ceea ce au”, a mai spus vedeta.

În ceea ce privește viața personală, Ilinca Vandici a trecut printr-o despărțire recent. Vedeta și partenerul ei, Andrei Neacșu, au decis să se separe, însă acest lucru nu îi afectează vedetei proiectele profesionale. Întrebată cum reușește să ascundă problemele de ochii telespectatorilor, Ilinca Vandici a clarificat situația.

„Suntem profesioniști. Dar au fost foarte multe momente dificile în viața mea, am și povestit de unul dintre ele, care m-a marcat. Momentul când tatăl meu a murit și la trei zile trebuia să fiu la filmări, și am fost la filmări. Și am făcut față. Dar, uite, vezi, cumva cred că-i important faptul că reușesc să le aduc zâmbetul pe buze celor care mă urmăresc. Și mi se pare că avem atât de multe griji zilnice, atât de multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm, încât să vim și eu să vă împărtășesc din problemele mele când, de fapt, job-ul meu este acela de a vă face să vedeți viața mai frumoasă, să vă bucurați, să vă relaxați un pic, să râdeți, să glumiți, să învățați ceva nou… Mi se pare că nu se pupă! E în totală contradicție”, a mai spus Ilinca Vandici.

Citește și:
Ce emisiune inedită va prezenta Cabral în curând la PRO TV: „Nu trebuie să fac nimic. E cu joacă…”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people