Ilinca Vandici, noi detalii despre divorțul de Andrei Neacșu. Cum i-a spus fiului lor despre separare: „Bătăliile mele interioare”

Ilinca Vandici a oferit mai multe detalii despre divorțul de Andrei Neacșu și cum a vorbit cu copilul ei despre separarea de tatăl său.

Ilinca Vandici, noi detalii despre divorțul de Andrei Neacșu. Cum i-a spus fiului lor despre separare: "Bătăliile mele interioare"

Ilinca Vandici și-a deschis inima și a împărtășit detalii despre despărțirea de Andrei Neacșu. Prezentatoarea TV a dezvăluit modul în care i-a comunicat fiului său despre această schimbare în familia lor.

Chiar dacă a trecut prin momente dificile care au provocat instabilitate în viața ei, Ilinca Vandici pare că și-a regăsit echilibrul. Divorțul, subiect pe care a preferat să nu-l discute foarte mult până acum, a devenit o temă deschisă. În cadrul podcastului găzduit de Teo Trandafir, prezentatoarea de la Kanal D2 a vorbit despre relația cu tatăl copilului său.

Cum i-a spus Ilinca Vandici fiului ei despre divorț

Separarea de Andrei Neacșu a survenit după șase ani de căsnicie, iar acum fiecare își urmează propriul drum. Vedeta a descris calitățile pe care le caută în partenerul ideal pentru ea. Ilinca Vandici nu resimte o grabă în a-și reconstrui viața amoroasă, ci preferă să se concentreze mai întâi pe obținerea unui echilibru interior.

„Eu nu am căutat niciodată bărbații, ei au venit în viața mea. (…) Nu mă grăbesc nicăieri, nu am niciun plan în minte. Sunt în punctul în care simt că nu există mâine dacă nu e cineva în viața mea, cu toate că sufletul meu se simte complet în doi. Am prioritizat cumva această perioadă a vieții mele”, a declarat Ilinca Vandici în cadrul podcast-ului moderat de Teo Trandafir.

Când a fost întrebată cum i-a comunicat fiului ei, Zian, despre divorț, Ilinca Vandici a recunoscut că a cerut sfatul unui specialist. Prezentatoarea i-a explicat lui Zian despre despărțire atunci când acesta a întrebat și când a fost pregătit să afle adevărul despre relația părinților săi.

„M-am dus la un specialist și mi-a zis să nu povestesc nimic decât atunci când copilul întreabă. Pentru ei e o durere și nu sunt pregătiți pentru asta. După un timp a venit întrebarea și am fost foarte sinceră și autentică cu el. I-am zis că amândoi îl iubim necondiționat și că va rămâne mereu copilul nostru. I-am spus concret cum stau lucrurile. Bătăliile mele interioare nu mai sunt atât de puternice”.

Ce relație este între Andrei Neacșu și prezentatoarea TV

Referitor la separarea de Andrei Neacșu, Ilinca Vandici subliniază că a fost un divorț lipsit de controverse și că au luat decizia cu maturitate. Cei doi mențin legătura pentru binele fiului lor.

„Acum 8 ani m-am căsătorit și în urma căsătoriei am un copil pe care îl iubesc enorm. Căsătoria s-a finalizat cu un divorț pe liniște, maturitate și acceptare a lucrurilor. Mă întreba cineva cum i-am explicat lui Zian această tragedie. Nu e o tragedie! Divorțează oamenii la ordinea zilei. În toată conjunctura asta copilul era cel care a contat cel mai mult.”

Citește și:
Mesajul neașteptat transmis de Naomi Hedman, fosta logodnică a lui Florin Ristei, la nici o lună de când artistul a confirmat despărțirea: „Unii oameni sunt…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people