Ilinca Vandici, mărturisiri sincere despre schimbările din viața ei: „Mulți ani de zile am avut probleme”

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

Ilinca Vandici, mărturisiri sincere despre schimbările din viața ei: "Mulți ani de zile am avut probleme"

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre încrederea de sine și a recunoscut că nu a fost întotdeauna un aspect puternic al vieții ei. Chiar dacă a strălucit în lumina reflectoarelor, lucrurile nu au fost mereu atât de roz pentru vedeta de la Kanal D. Timp de mulți ani, Ilinca Vandici s-a subestimat, iar acest lucru a influențat modul în care se vedea pe sine.

Ilinca Vandici, despre lipsa încrederii de sine

Vedeta a dezvăluit că, în trecut, avea tendința de a se subestima și de a nu accepta cu ușurință aprecierile venite din partea altora. Cu toate că era admirată și recunoscută pentru succesul său, Ilinca Vandici se lupta cu aceste sentimente de incertitudine și de neacceptare de sine. Această luptă cu încrederea în sine a fost o parte importantă din viața ei, dar a reușit să depășească aceste obstacole.

„Au fost foarte mulți ani din viața mea în care nu am știut să primesc complimente. (…) Eu, mulți ani de zile am avut probleme cu încrederea în mine, nu conștientizam că sunt o femeie frumoasă. Știam că sunt o femeie drăguță, simpatică și cam atât. Așadar, mulți ani nu am știut să primesc complimente. De câțiva ani de zile am învățat și mi se umple sufletul de energie și bucurie, iar reacția este una cât se poate de sinceră. Nu am avut frustrări sau complexe foarte mari, de care să pot povesti acum, însă nu am crescut în spiritul ăsta, de a sta toată ziua în oglindă sau de a mi se spune încontinuu de către familie că sunt superbă”, a spus vedeta pentru Playtech Știri.

În același interviu, prezentatoarea TV a precizat că a crescut într-un mediu pragmatic și destul de dur, însă consideră că acest lucru a ajutat-o foarte mult în viață. Ilinca Vandici a recunoscut că, după o perioadă îndelungată, a ajuns să se descopere pe sine și să fie conștientă de calitățile și defectele sale.

„La noi a fost totul pragmatic, cumva, ca în armată, lucru pe care îl apreciez și îmi este de super mare folos. M-am descurcat singură, am făcut față în situații dificile. Nu am fost crescută în spiritul ăsta și atunci, nici eu nu puteam să mă văd real, așa cum sunt eu, în oglindă. Dacă nu muncești la tine, dacă nu îți recunoști defectele, greșelile, n-ai de unde să știi cine ești cu adevărat. Sunt în punctul în care am început să știu cine sunt, îmi cunosc valorile, mă bucur de ele și pot să primesc cu brațele deschise complimente și lucrez și cu aceste frustrări sau momente dificile.”, a mai declarat Ilinca Vandici.

Ce altă meserie ar fi ales vedeta

Întrebată ce meserie ar fi ales dacă nu ajungea în televiziune, Ilinca Vandici a fost sinceră și a menționat că ar fi ales o carieră în zona artistică.

„Am făcut liceul pedagogic, mă pregăteam să devin educator, învățător sau professor, dar iată că în viața mea a intervenit televiziunea. Am fost întotdeauna artistă. Iubeam că cânt, să dansez, am vrut la un moment dat să mă fac actriță, datorită serialelor și telenovelelor pe care le urmăream. Cred că în latura asta aș fi mers. Nu sunt foarte talentată vocal, cântăreață nu m-aș fi putut face. Eram foarte pasionată de modă, dezbrăcam și îmbrăcam păpuși. Îmi place make-up-ul, eu, în general, mă machiez singură, mă coafez singură. Sunt pasionată de zona artistică.”

Citește și:
Cher, în vârstă de 77 de ani, dezvăluie secretele aspectului tău fizic de invidiat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people