Ilinca Vandici, mărturisiri despre greutățile cu care s-a confruntat la începutul carierei în televiziune

Ilinca Vandici a fost despre cariera sa în televiziune și despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat pe parcurs.

Ilinca Vandici, mărturisiri despre greutățile cu care s-a confruntat la începutul carierei în televiziune

Ilinca Vandici activează deja de multă vreme în televiziune. Vedeta de la Kanal D a vorbit de mai multe ori despre faptul că și-a dorit să aibă o carieră în această industrie. De-a lungul timpului, a fost prezentatoarea mai multor formate de emisiuni. 

Ilinca Vandici a vorbit recent despre debutul carierei în televiziune. La acea vreme, prezentatoarea TV nu a fost ocolită și de momentele grele. Vedeta a început să muncească de la vârsta de 18 ani. Întrebată dacă a avut temeri, de tipul că nu își va putea achita chiria, Ilinca Vandici a răspuns:

„Ba da, cum să nu am, îți dai seama! Dar vezi, tot pentru că am plecat de acasă de tânără, tot pentru că am început să muncesc de la 18 ani, să-mi câștig salariul, la un moment dat era și o rușine față de părinți la 20 de ani, eu muncind, să le mai cer bănuți, să mă ajute”, a declarat Ilinca Vandici pentru cancan.ro

Ilinca Vandici a continuat să explice faptul că mereu a fost o persoană calculată și a știut cum anume să își gestioneze banii. Vedeta de la Kanal D a mai mărturisit că și-a dorit să se descurce singură și să nu apeleze la ajutorul celorlalți. 

„Și atunci, întotdeauna am fost super-calculată, dacă știam că luna asta îmi permit să îmi cumpăr ceva, dar în același timp niciodată nu lăsam la o parte grijile cotidiene și cheltuielile cotidiene, îmi cumpăram. Dacă nu, strângeam bani o lună, două, trei, patru, până când îmi permiteam. Ce crezi, niciodată nu am fost în punctul în care să spun: „Mamă, nu am bani să îmi pun benzină!”. Nu știu dacă a existat o dată în viața mea, nu îmi aduc aminte, să fi cerut bani împrumut de la cineva. Niciodată!”, a adăugat Ilinca Vandici pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Teo Trandafir, declarații sincere despre operațiile estetice: „Aș face cel puțin trei acum'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people