Ilinca Vandici, imagini din vacanță. Unde a plecat prezentatoarea TV: „Aveam mare nevoie”

Ilinca Vandici se bucură de vacanță. Ce destinație a ales prezentatoarea TV și ce imagini a împărtășit cu fanii ei?

Ilinca Vandici profită din plin de timpul în care nu are filmări la „Bravo, ai stil!”, motiv pentru care a plecat recent într-o vacanță. Vedeta și-a ținut la curent fanii cu activitățile ei din această călătorie.

Ilinca Vandici a ales o destinație de vacanță întâlnită des în rândul vedetelor, și anume Dubai. Prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!” de la Kanal D2 a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini din călătorie. Printre aceste fotografii se numără și unele în care apare împreună cu fiul ei, Zian, alături de care se bucură de această vacanță. 

„Family time!!! Am plecat într-o super expediție! ✨Știți deja cât de mult iubesc destinațiile de vacanță în locuri cu mult soare. Pare că Zian îmi moștenește această pasiune, drept pentru care ne-am îmbarcat și am plecat la Dubai în căutarea celor mai interesante locuri de aici care ne pot transforma aceste zile într-una dintre cele mai frumoase experiențe trăite împreună de până acum! Ne-am uitat la desene, Zian a adormit extrem de relaxat, eu am mâncat ceva sănătos, delicios iar când m-am trezit era dimineață și aterizam deja în Dubai. Urmează câteva zile superbe de care aveam mare nevoie! To be continued… 😬”, a povestit Ilinca Vandici pe Instagram. 

Ilinca Vandici le-a împărtășit fanilor mai multe detalii despre experiențele pe care le trăiește împreună cu Zian în vacanța în Dubai. 

„Am trăit o super experiență astăzi în Dubai Safari Park. Am hrănit girafele, am văzut leii, hipopotamii, crocodilii, tigrii, maimuțele, elefanții și antilopele. Sunt foarte recunoscătoare pentru că reușesc să îi ofer lui Zian momente unice și amintiri de neuitat. Sunt fericită că, alături de el, și copilul meu interior se bucură de aceste clipe minunate și, astfel, mi se pare că reușesc să rescriu povestea propriei copilării. Mulți m-ați întrebat de ce am ales Dubai ca și destinație de vacanță alături de copil… e simplu! Pentru că aici am găsit o mulțime de locuri și activități super atractive pentru copii și nu ne-am plictisit nici măcar o secundă! Sunt recunoscătoare, așadar, pentru tot!”, a mărturisit vedeta pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

Într-un interviu pentru Fanatik, Ilinca Vandici a dezvăluit mai multe detalii despre relația cu familia sa. În ceea ce privește creșterea fiului ei, Zian, prezentatoarea TV este foarte atentă și încearcă să îi ofere acestuia cea mai bună educație și îi transmite reguli și limite pe care trebuie să le respecte.

„Zic eu, cred că sunt cea mai bună mamă pentru copilul ei. Nu m-am născut învățată. Este o chestiune pentru care nu ești pregătită niciodată până în momentul în care ti se întâmplă. Fiecare etapă vine cu provocări noi, cu schimbări. Sunt schimbări pe care trebuie să le înțelegi. Trebuie să le faci față. Tocmai de aceea mă și documentez foarte mult în acest domeniu, de parenting. Spun eu că sunt un părinte echilibrat, care știe să fie și autoritar, atunci când este cazul, dar cu blândețe. Știe să fie și permisiv, atunci când este cazul. Însă, regulile sunt reguli. Limitele trebuie impuse unui copil, astfel încât el să dobândească o traiectorie sau viziune care să-l ajute mai departe în ceea ce înseamnă viață… Cel mai important este că încerc să fiu un părinte echilibrat”, a spus Ilinca Vandici.

Citește și:
Ce temeri are Theo Rose, însărcinată în luna a opta. Declarațiile emoționante făcute de artistă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people