Ilinca Vandici, dezvăluiri surprinzătoare despre viața sentimentală: „Viața m-a învățat că…”

Ilinca Vandici a oferit detalii despre viața amoroasă.

Ilinca Vandici și-a orientat atenția în ultima vreme către aspectele importante ale vieții sale personale și profesionale, lăsând pe plan secund viața amoroasă. După divorț, vedeta a ales să își dedice timpul fiului ei, Zian, și carierei sale. Pentru Ilinca Vandici, cele mai importante priorități sunt acum băiețelul ei și proiectele în care este implicată, dedicându-i majoritatea timpului său liber.

Într-un interviu pentru FANATIK, Ilinca Vandici a discutat despre activitățile sale curente, relația specială cu fiul ei și vacanțele recente. Împreună cu Teo Trandafir, vedeta continuă să prezinte emisiunea Follow Us! la Kanal D.

Ilinca Vandici, vacanță de vis cu fiul ei

Recent, Ilinca Vandici a revenit dintr-o vacanță de vis petrecută alături de Zian. Această escapadă i-a oferit ocazia să se relaxeze și să își reîncarce bateriile înainte de a reveni pe micile ecrane. Cât despre viața amoroasă, prezentatoarea TV a dezvăluit că nu a făcut din ea o prioritate.

„Pe parcursul anului simt că muncesc și fac diverse lucruri, ca să mă pot bucura în lunile de vară de momente de relaxare. De încărcarea bateriilor, de liniște și pace. Asta am făcut și vara aceasta care a fost una superbă. M-am bucurat la maxim de odihnă. Aveam nevoie să văd locuri noi, să mă încarc cu energie pentru ceea ce urmează toamna aceasta. Am avut o lună de vacanță și am împărțit-o în mai multe etape. În prima parte am plecat cu Zian în Turcia, pentru că știu că îi place foarte tare acolo și am avut o vacanță extraordinară. Ne-am conectat, am împărtășit lucruri, ne-am bucurat împreună, am construit amintiri frumoase care cred că sunt cele mai importante. Apoi am plecat, împreună cu el, la mama, la Oradea. La final am ajuns și în Statele Unite și m-am reîntors cu energia fantastică de acolo. M-am bucurat și de această dată să revin în locuri dragi care m-au ajutat să îmi reîncarc bateriile. Eu încerc, și sper să reușesc, să cresc un copil care este în conexiune cu ceea ce se întâmplă în jurul lui. Îmi doresc să fie un om cu sufletul liniștit, cu picioarele pe pământ.

Ce spune vedeta despre viața amoroasă

Ilinca Vandici preferă să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa amoroasă. Întrebată despre calitățile pe care le-ar căuta la un potențial partener, prezentatoarea emisiunii Follow Us! a declarat că nu are așteptări sau proiecții specifice despre cum ar trebui să fie bărbatul care să o atragă. Aceasta își concentrează mai degrabă atenția asupra aspectelor importante ale vieții sale, precum cariera și fiul ei.

„Viața m-a învățat că planurile pe care Dumnezeu le are pentru noi și cum așează El lucrurile, ne ajută să evoluăm și să trecem prin toate situațiile la care ne expune. Sunt mult mai mari și contează mai mult decât proiecțiile pe care ni le facem noi despre oameni și lucruri. Astăzi las Universul și pe Dumnezeu să le așeze cum consideră mai bine”, spune ea.

Ilinca Vandici s-a menținut într-o formă de invidiat. Multe persoane s-au întrebat care sunt pașii pe care îi urmează pentru a se menține, iar prezentatoarea și-a dezvăluit secretele acum ceva timp, unul dintre acestea fiind chiar sportul. 

„Bineînțeles că îmi fac timp să ajung la sală, deși programul meu este extrem de aglomerat și solicitant. Prioritizez lucrurile, altfel nu aș reuși să îndeplinesc toate task-urile dintr-o zi. Sportul este una dintre prioritățile mele. În ultima perioadă nu mai reușesc să ajung atât de des pe cât mi-aș dori, dar este doar o perioadă, înțeleg că alte lucruri necesită atenția și prezența mea și pot să las sportul pe locul 3 sau 4. Dar în fiecare zi fac mișcare, chiar dacă nu la sală, alerg de colo-colo, urc scări, alerg cu Zian, merg pe bicicletă. Fac sport, fiind o persoană foarte activă, chiar dacă nu ajung la antrenament pe cât de des mi-aș dori”, a spus Ilinca Vandici pentru ciao.ro.

Citește și:
Andreea Esca, declarații inedite despre viața ei. Ce a dezvăluit abia acum prezentatoarea: „Era clar că, dacă mă invită pe mine…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people