Ilinca Vandici, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: „Am fost deschisă”

Ilinca Vandici a dezvăluit că a discutat cu fiul ei, Zian, despre apariția celui de-al doilea copil în familia lor.

Ilinca Vandici, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: "Am fost deschisă"

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre familia ei și ce relație specială este între ea și fiul său, Zian. Vedeta a dezvăluit că cel mic trece printr-o etapă în care descoperă cât mai multe lucruri și vorbesc deschis despre noutățile ce apar. Astfel, prezentatoarea TV a dezvăluit că a purtat o discuție cu Zian și despre frați și surori.

Ilinca Vandici, declarații despre un al doilea copil

Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a oferit un interviu pentru WOWbiz.ro despre dorința de a deveni mamă pentru a doua oară. Ilinca Vandici a spus că a vorbit sincer și deschis cu fiul ei despre acest subiect și i-a explicat tot ce presupune apariția unui frate sau a unei surori.

„Sincer nu s-a întâmplat, îți spun și de ce. Eu sunt genul de părinte extrem de sincer și corect cu copilul. Nu-l mint niciodată, chiar dacă situația poate nu e favorabilă lui sau nu îi aduce neapărat fericire. Însă, îmi place să fiu corectă, să îi spun dinainte ce se va întâmpla sau ce se poate întâmpla, astfel încât el să aibă posibilitatea să aleagă ce vrea să facă și atunci și în ceea ce privește o surioară sau un frățior, am fost deschisă și i-am spus cam cu ce ar veni această schimbare în viața noastră, inclusiv cu faptul că da, nu voi mai avea atâta timp de petrecut cu el, pentru că atenția și afecțiunea mea trebuie să se ducă în două direcții, că voi sta cu bebelușul în brațe mai mult decât stau în acest moment cu el, că poate seara va trebui să adorm bebelușul și nu o să pot în același timp să îl adorm și pe el și atunci cumva l-am lăsat pe el să aleagă. În egală măsură i-am povestit și despre lucrurile frumoase, cât de bine e să ai un frățior sau o surioară, cum împărțiți sarcinile, jucăriile, cum vă jucați împreună, cum faceți boacăne împreună. Drept urmare, l-am lăsat pe el să aleagă și ulterior la această întrebare a fost „Nu, nu am nevoie, mulțumesc.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

În ceea ce privește timpul petrecut alături de fiul ei, Ilinca Vandici a spus că Zian descoperă zilnic lucruri noi și îi este alături la fiecare pas important. Vedeta a vorbit despre pasiunile băiețelului ei, recent descoperind altele noi. Prezentatoarea TV a descris relația cu Zian ca fiind una plină de înțelegere, dragoste și echilibru.

„În fiecare zi se întâmplă atât multe lucruri și pentru că sunt prezentă acolo zilnic alături de el, pentru câteva ore, pentru toată ziua, pentru câteva minute seara înainte de culcare, nu contează. Important e că petrecem timp împreună, timp de calitate. (…) Îi plac emoțiile care se citesc pe fețele oamenilor, iarăși asta îi trezește curiozitate și amuzament. Mașinuțele au rămas în continuare, trenurile de asemenea au rămas printre pasiunile lui. Crește frumos, mai avem puțin și ne pregătim de școală, anul viitor ne pregătim de clasa 0 și am foarte mari emoții. Dar până atunci mai avem un pic și mai respirăm. Suntem bine, suntem pe drumul cel bun. Ne construim o relație frumoasă și sănătoasă, cu multă toleranță, bazată pe multă blândețe, înțelegere și de o parte și de alta. Îmi place să îl înțeleg în tot ceea ce își dorește și ce face. Îmi place să fiu și eu înțeleasă și uite că așa reușim să ajungem la un anumit echilibru, care nouă ne face bine.

Citește și:
Cum arată Norvina, fiica celebrei Anastasia Soare, și cum a apărut alături de mama ei într-o emisiune din România

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video