Ilinca Vandici, dezvăluiri despre schimbările din viața ei după ce a divorțat: „Am învățat care îmi este valoarea”

Într-un interviu prezentatoarea a vorbit despre viața ei personală, dar și cea profesională.

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre schimbările din viața ei după ce a divorțat: "Am învățat care îmi este valoarea"

Ilinca Vandici se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Ea este prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!”, un proiect la care ține foarte mult și care i-a adus numeroase împliniri, atât personale, cât și profesionale.

Ilinca Vandici s-a despărțit recent de soțul ei, Andrei Neacșu. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D a făcut o serie de declarații despre separarea de tatăl copilului ei. Vedeta și fostul ei partener s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiat, pe nume Zian. Ulterior, Ilinca Vandici a confirmat faptul că ea și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Vedeta TV și fostul ei soț au semnat actele de divorț în urmă cu ceva timp, după cum a declarat prezentatoarea.

Într-un interviu prezentatoarea a vorbit despre viața ei profesională și proiectele pe care le are în derulare atât în fața camerelor, cât și în mediul online.

„Scopul meu în viață cred că a fost dintotdeauna să-i ajut pe cei de lângă mine. În sensul ăsta am gândit un proiect extrem de frumos pe care sper în viitorul apropiat să reușesc să-l și materializez și care cu siguranță îmi va umple sufletul de bucurie și va ajuta foarte mult” a spus Ilinca Vandici, într-un interviu pentru UNICA.ro.

În afara prezentării emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, vedeta este implicată în mai multe proiecte publicitare, cu brand-uri de frumusețe și bijuterii, a căror imagine este.

„Cel puțin în ceea ce mă privește, cred că lucrurile sunt echilibrate. Asta și pentru că eu am învățat care îmi este valoarea, care-mi este locul, care este corespondentul în campaniile pe care le am în online sau în proiectele pe care le am pe TV. Eu știu ce merit, cât merit. Și atunci, în funcție de asta, bineînțeles că lucrurile variază. Dacă tu știi cine ești și ce poți să dai, știi și ce trebuie să primești înapoi”, a declarat prezentatoarea pentru sursa citată.

Ilinca Vandici a recunoscut că a lucrat mult cu propria ei persoană pentru a ajunge la nivelul de încredere în sine pe care îl are azi.

„E de acum, de câțiva ani de zile, de când am început să muncesc cu mine. Odată cu asta a venit încrederea în mine și în valoarea pe care o am. De atunci lucrurile au început să se îmbunătățească. Până atunci, acceptam ce mi se oferea, nu prea aveam curajul de a cere mai mult, de a propune mai mult, de a veni cu argumente susținute. Asta înseamnă dezvoltarea și evoluția în viața oricărui om”, a mai spus ea pentru Unica.ro.

Ce relație are Ilinca Vandici cu fiul ei, după ce a divorțat

Într-un interviu prezentatoarea a vorbit despre viața ei personală și despre relația specială pe care o are cu fiul ei, Zian.

„Eu vreau să cresc un bărbat frumos, echilibrat, sigur pe el, cu aspirații și cu dorințe înalte, cu țeluri foarte bine definite, cu multă iubire în suflet, cu empatie, cu toleranță. Aș vrea, poate, să fie tot ce n-am fost nici eu când am fost tânără, pentru că n-am știut. Dacă el va fi așa, sunt convinsă că orice provocare îi va veni în viață, orice primejdie, orice pericol, va putea să le depășească cu brio. Despre asta e vorba, despre bazele cu care el crește și pe care eu încerc să i le ofer, astfel încât, indiferent cu ce o să se confrunte în viață, să reușească să treacă peste”, a declarat Ilinca Vandici pentru publicația VIVA!.

Prezentatoarea are și câteva sfaturi pentru tinerii din ziua de azi, sfaturi legate de dezvoltarea personală și viața de familie.

„Ideea este că îmi doresc, din tot sufletul, să aduc cât mai mulți tineri aproape de noi, de poveștile noastre, să le spunem și să susținem de fiecare dată că viața este foarte grea, că trebuie să luăm anumite decizii, că sunt consecințe la absolut fiecare lucru pe care îl facem sau îl zicem, că trebuie să ne asumăm asta, că trebuie să ne iubim părinții, că trebuie să încercăm să lăsăm ceva în urma noastră, că da, e minunat să ai o familie, dar nu îți faci o familie de gura societății, pentru că așa a trebuit, pentru că așa ai fost învățat, fă-o pentru că o simți! Nu face un copil pentru că te presează vârsta, mama, tata, fă-o pentru că ești pregătit sau pentru că simți să faci asta”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Mircea Radu revine în televiziune. La ce post TV va putea fi văzut în curând: „Deja am filmat câteva episoade'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people