Ilinca Vandici, detalii neștiute despre compromisurile din carieră și educația fiului ei: „Am renunțat la timpul meu”

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre compromisurile pe care le-a făcut pentru cariera sa și educația fiului ei.

Ilinca Vandici, detalii neștiute despre compromisurile din carieră și educația fiului ei: "Am renunțat la timpul meu"

În urmă cu câteva luni, Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, alături de care are un fiu, pe nume Zian, s-au despărțit. Vedeta TV a fost rezervată în declarații, însă de fiecare dată când a avut ocazia a spus că ea și fostul partener se ocupă împreună de creșterea băiatului lor.

Ilinca Vandici, despre compromisuri în viața profesională

Acum, Ilinca Vandici face față provocărilor care vin odată cu rolul de mamă singură, dar și cu responsabilitățile din viața profesională. Într-un interviu recent, prezentatoarea TV a dezvăluit cum reușește să se descurce singură și dacă a găsit echilibrul între viața de familie și carieră. Vedeta a precizat că a făcut multe compromisuri pentru a ajunge la nivelul la care este acum.

„Am renunțat la timpul meu, la plăcerile mele, pentru că mi-am dorit să mă implic, să muncesc. Adolescența și perioada în care femeile se distrează pentru mine a fost marcată de treaba asta profesională. Eram în permanență atentă unde mă duc, cu cine, ce vorbesc, pentru că era presa în jur”, a spus Ilinca Vandici, la Fresh by Unica.

Ilinca Vandici a vorbit recent despre educația fiului ei. Prezentatoarea TV a spus care sunt principiile pe care ar vrea să le respecte Zian.

„Îmi doresc să fie un om liber, bun, empatic, descurcăreț, atent la ce e în jurul lui, să-și găsească mereu motivația interioară pentru ceea ce face, să se bucure de etapele vieții, să fie prezent, ancorat și implicat în propria viață și să reușească să fie în fiecare zi mai bun decât în ziua precedentă, pentru că singura competiție e cu el însuși”, a declarat Ilinca Vandici pentru VIVA!

De ce și-a dat fiul la o școală privată

Ilinca Vandici a ales pentru fiul ei o școală privată și a spus care este motivul pentru care a luat această decizie. Vedeta a vorbit despre beneficiile unui astfel de învățământ pentru Zian.

„Nu faptul că e o școală privată a cântărit mult în alegerea mea, ci metoda de predare… Noua generație de copii e diferită față de noi, cred că nu mai rezonează neapărat cu vechile metode de învățare. Totul este dinamic în ceea ce-i privește, și atunci acesta a fost motivul pentru care m-am îndreptat spre această școală, ca să nu mai vorbesc despre faptul că Olga (Gudynn n. red. – fondatoarea instituției respective) îmi e prietenă de 15 ani de zile, cunosc îndeaproape gândirea ei, iubirea și dedicarea ei pentru copii și am considerat că toate acestea se potrivesc cu modalitatea de funcționare a copilului meu.”

Când a fost întrebată în podcastul găzduit de Teo Trandafir despre cum i-a comunicat fiului ei, Zian, despre divorț, Ilinca Vandici a recunoscut că a cerut sfatul unui specialist. Prezentatoarea i-a explicat lui Zian despre despărțire atunci când acesta a întrebat și când a fost pregătit să afle adevărul despre relația părinților săi.

„M-am dus la un specialist și mi-a zis să nu povestesc nimic decât atunci când copilul întreabă. Pentru ei e o durere și nu sunt pregătiți pentru asta. După un timp a venit întrebarea și am fost foarte sinceră și autentică cu el. I-am zis că amândoi îl iubim necondiționat și că va rămâne mereu copilul nostru. I-am spus concret cum stau lucrurile. Bătăliile mele interioare nu mai sunt atât de puternice”.

Citește și:
Angelina Jolie renunță la actorie? Declarațiile surprinzătoare făcute de actrița în vârstă de 48 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people