Ilinca Vandici, detalii inedite despre provocările din cariera în televiziune: „O permanentă dinamică”

Ilinca Vandici a vorbit despre provocările din cariera ei în televiziune.

Ilinca Vandici activează de foarte mulți ani în televiziune, iar pe parcurs a prezentat diverse formate de emisiuni. Acum, prezintă alături de Teo Trandafir emisiunea „Follow us!” de la Kanal D2, în care aduc în fața publicului de acasă subiecte care au legătură cu showbiz-ul românesc, internațional și nu numai.

Ilinca Vandici, detalii inedite despre carieră

Recent, Ilinca Vandici a vorbit deschis despre provocările cu care se confruntă în cariera sa îndelungată în televiziune, mai ales că de ceva timp prezintă emisiunea „Follow us!” de la Kanal D, alături de Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a precizat că primește reacții pozitive din partea publicului.

„Reacţii foarte frumoase din partea celor care ne urmăresc în fiecare zi. Este o schimbare pentru mine şi îmi place foarte mult direcţia pe care ne aflăm. La ‘Follow us!’ punem în discuţie subiecte care sunt de interes public, le dezbatem, avem puncte de vedere de la specialişti care ne ajută să înţelegem mai bine anumite situaţii. De asemenea, cele mai interesante subiecte din showbiz, dar şi din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D2 fac parte din ‘agenda’ noastră zilnică.  Este un proiect extraordinar în care mă simt în elementul meu.”, a spus Ilinca Vandici într-un interviu pentru TVMania.

Cât despre colega ei de platou, Ilinca Vandici are doar cuvinte de laudă.

„Foarte bine ne înţelegem, am reuşit într-un timp destul de scurt să ne completăm extraordinar de bine una cu cealaltă, să ne oferim spaţiu, să ne ascultăm părerile, să ne susţinem reciproc şi să schimbăm opinii. Ne completăm foarte bine şi acest lucru este minunat. Cel mai cunoscut tabiet este acela de a face un story împreună înainte de fiecare emisie. Ziua noastră la redacţie este într-o permanentă dinamică: venim la Kanal D, intrăm la machiaj, discutăm împreună, în redacţie, materialele pe care le difuzăm în ziua respectivă, intrăm în şedinţă cu toată echipa şi stabilim desfăşurător, apoi intrăm în platou şi urmează, în direct, emisiunea. Sunt recunoscătoare să fac ceea ce îmi place, sunt recunoscătoare pentru atmosferă aceasta atât de plăcută, în mijlocul unei echipe minunate, care nu se vede la televizor, dar care are un aport uriaş în realizarea emisiunii.”

Ce și-a cumpărat vedeta cu primii bani

Acum ceva timp, Ilinca Vandici a vorbit cu sinceritate despre începutul carierei ei în televiziune. Prezentatoarea TV a mărturisit ce anume și-a cumpărat din primul ei salariu, iar dezvăluirea făcută de ea a surprins.

„Aveam 19 ani când mi-am cumpărat prima pereche de sandale de firmă, chiar din primul salariu. Era un magazin pe Calea Victoriei și țin minte și acum că am văzut vreo trei modele acolo. Eram leșinată, pentru că asta e pasiunea mea. Cu primii bani pe care i-am câștigat m-am dus și mi-am cumpărat acea pereche de sandale. Nu mă întreba cum am trăit restul lunii, dar sandalele le-am cumpărat”, a spus Ilinca Vandici pentru Libertatea.

Citește și:
Ce a dezvăluit Andrei Ursu despre decizia de a participa la Asia Express împreună cu iubitul lui, Vlad Condurache: „Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people