Ilinca Vandici, despre viața ei după divorțul de fostul soț: „În acest moment aprecierile și validarea…”

Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, au divorțat în urmă cu câteva luni.

Ilinca Vandici, despre viața ei după divorțul de fostul soț: "În acest moment aprecierile și validarea..."

Acum câteva luni, Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, alături de care are un fiu, pe nume Zian, s-au despărțit. Vedeta TV a fost rezervată în declarații, însă de fiecare dată când a avut ocazia a spus că ea și fostul partener se ocupă împreună de creșterea băiatului lor.

Recent, Ilinca Vandici a făcut mărturisiri despre ultima perioadă din viața ei. Vedeta a recunoscut că s-a preocupat de ceea ce înseamnă dezvoltarea ei personală. 

„M-am concentrat pe mine, pe dezvoltarea mea. Și cred că în acest moment aprecierile și validarea pur și simplu vin. Vă mulțumesc tare mult. Sunt onorată. Acest premiu e al tuturor oamenilor care m-au votat. Și da, sunt foarte emoționată”, a spus Ilinca Vandici în cadrul Galei Radar de Media, unde a fost răsplătită cu un premiu, după cum transmite viva.ro

De asemenea, Ilinca Vandici a mai spus și care sunt valorile pe care vrea să le transmită fiului ei.

„Vreau să îl învăț să fie om, în primul rând. Cred că asta e cel mai important. Să crească sănătos, frumos, să își ia propriile decizii, să își trăiască viața pe care el și-o dorește, nu cea pe care eu o doresc pentru el. Îmi doresc să fie independent, să aibă fericire și entuziasm în tot ceea ce va face”, a adăugat Ilinca Vandici, conform sursei citate anterior. 

În luna mai, Ilinca Vandici a anunțat că s-a despărțit de Andrei Neacșu. Prezentatoarea TV a făcut atunci o serie de declarații despre separarea de tatăl copilului ei. Vedeta și fostul ei partener s-au căsătorit în 2017

Ilinca Vandici a fost cea care a confirmat despărțirea de soțul, după ce în presa mondenă apăruseră mai multe zvonuri potrivit cărora mariajul vedetei ar fi ajuns la final. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă în viața ei personală. Ilinca Vandici a ținut să precizeze că decizia de a se despărți a fost una de comun acord și că ea și fostul ei partener, Andrei Neacșu, se vor ocupa împreună de creșterea și educația fiului lor, Zian.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici pe contul ei de Instagram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Într-un interviu, prezentatoarea a vorbit despre viața ei personală și despre relația specială pe care o are cu fiul ei, Zian.

„Eu vreau să cresc un bărbat frumos, echilibrat, sigur pe el, cu aspirații și cu dorințe înalte, cu țeluri foarte bine definite, cu multă iubire în suflet, cu empatie, cu toleranță. Aș vrea, poate, să fie tot ce n-am fost nici eu când am fost tânără, pentru că n-am știut. Dacă el va fi așa, sunt convinsă că orice provocare îi va veni în viață, orice primejdie, orice pericol, va putea să le depășească cu brio. Despre asta e vorba, despre bazele cu care el crește și pe care eu încerc să i le ofer, astfel încât, indiferent cu ce o să se confrunte în viață, să reușească să treacă peste”, a declarat Ilinca Vandici pentru publicația VIVA!.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people