Ilinca Vandici, declarații inedite despre viața personală după ce a divorțat de Andrei Neacșu: „Nu îți faci o familie de gura societății…”

Într-un interviu prezentatoarea a vorbit despre viața ei personală și despre relația specială pe care o are cu fiul ei, Zian.

Ilinca Vandici, declarații inedite despre viața personală după ce a divorțat de Andrei Neacșu: "Nu îți faci o familie de gura societății..."

Ilinca Vandici se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Ea este prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!”, un proiect la care ține foarte mult și care i-a adus numeroase împliniri, atât personale, cât și profesionale.

Ilinca Vandici s-a despărțit recent de soțul ei, Andrei Neacșu. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D a făcut o serie de declarații despre separarea de tatăl copilului ei. Vedeta și fostul ei partener s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiat, pe nume Zian. Ulterior, Ilinca Vandici a confirmat faptul că ea și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Vedeta TV și fostul ei soț au semnat actele de divorț în urmă cu ceva timp, după cum a declarat prezentatoarea.

Într-un interviu prezentatoarea a vorbit despre viața ei personală și despre relația specială pe care o are cu fiul ei, Zian.

„Eu vreau să cresc un bărbat frumos, echilibrat, sigur pe el, cu aspirații și cu dorințe înalte, cu țeluri foarte bine definite, cu multă iubire în suflet, cu empatie, cu toleranță. Aș vrea, poate, să fie tot ce n-am fost nici eu când am fost tânără, pentru că n-am știut. Dacă el va fi așa, sunt convinsă că orice provocare îi va veni în viață, orice primejdie, orice pericol, va putea să le depășească cu brio. Despre asta e vorba, despre bazele cu care el crește și pe care eu încerc să i le ofer, astfel încât, indiferent cu ce o să se confrunte în viață, să reușească să treacă peste”, a declarat Ilinca Vandici pentru publicația VIVA!.

Prezentatoarea are și câteva sfaturi pentru tinerii din ziua de azi, sfaturi legate de dezvoltarea personală și viața de familie.

„Ideea este că îmi doresc, din tot sufletul, să aduc cât mai mulți tineri aproape de noi, de poveștile noastre, să le spunem și să susținem de fiecare dată că viața este foarte grea, că trebuie să luăm anumite decizii, că sunt consecințe la absolut fiecare lucru pe care îl facem sau îl zicem, că trebuie să ne asumăm asta, că trebuie să ne iubim părinții, că trebuie să încercăm să lăsăm ceva în urma noastră, că da, e minunat să ai o familie, dar nu îți faci o familie de gura societății, pentru că așa a trebuit, pentru că așa ai fost învățat, fă-o pentru că o simți! Nu face un copil pentru că te presează vârsta, mama, tata, fă-o pentru că ești pregătit sau pentru că simți să faci asta”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ilinca Vandici a anunțat pe Instagram separarea oficială de soțul ei

În luna mai, Ilinca Vandici a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a făcut atunci o serie de declarații despre separarea de tatăl copilului ei.

Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de soțul, după ce în presa mondenă apăruseră mai multe zvonuri potrivit cărora mariajul vedetei ar fi ajuns la final. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă în viața ei personală. Ilinca Vandici a ținut să precizeze că decizia de a se despărți a fost una de comun acord și că ea și fostul ei partener, Andrei Neacșu, se vor ocupa împreună și creșterea și educația fiului lor, Zian.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici pe contul ei de Instagram.

Citește și:
Emi și Cuza, primele declarații despre postura de noi prezentatori ai emisiunii iUmor de la Antena 1: „Este o bucurie profesională'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people