Ileana Badiu i-a adus un omagiu emoționant regretatului designer Stephan Pelger: „A văzut frumusețea în fiecare dintre noi”

Ileana Badiu i-a adus un omagiu emoționant regretatului designer Stephan Pelger, care a murit la vârsta de 44 de ani.

Ileana Badiu i-a adus un omagiu emoționant regretatului designer Stephan Pelger: "A văzut frumusețea în fiecare dintre noi"

Stephan Pelger a murit la vârsta de 44 de ani. Regretatul designer a fost găsit fără suflare în locuința lui pe data de 8 iunie. Ceremonia de comemorare a avut loc pe 15 iunie.

Numeroase celebrități din România, care au colaborat și l-au cunoscut, și-au exprimat tristețea cu privirea la vestea decesului lui Stephan Pelger. O persoană care i-a fost alături regretatului designer este Ileana Badiu, care a avut o relație de prietenie cu Stephan Pelger. Aceasta i-a lăsat și o scrisoare emoționantă. 

„Am vorbit de multe ori despre Stephan Pelger, dar niciodată nu mi-a fost atât de greu ca azi, pentru că trebuie să vorbesc la trecut și asta mi se pare aproape imposibil. Atunci când mă gândesc la Stephi nu văd decât efervescența lui molipsitoare, râsul zgomotos, bucuria de a fi împreună și dorința de a face lucruri minunate. Când te întâlneai cu el știai că nu va fi o zi ca oricare alta, pentru că te întâlneai cu toată inima lui bună și cu toată energia debordantă. Pe lângă imensul său talent creativ pus în fiecare piesă de îmbrăcăminte pe care a gândit-o vreodată era mereu și firea lui colorată, rafinamentul, educația, glamourul, iubirea de oameni, sensibilitatea și dorința de a face din orice clipă una frumoasă. Mi-e aproape imposibil să mă gândesc la faptul că nu-i voi mai întâlni acel joie de vivre imens și că nu voi mai avea bucuria de a pași alături de el pe nici un covor roșu. Dar în urma sa rămân amintiri absolut speciale, atât pentru cei apropiați, cât și pentru foarte multele persoane pe care le-a atins cu creațiile lui sau pentru care a avut un zâmbet și un cuvânt bun de spus. Stephan Pelger a fost un creator de modă excepțional, a fost un iubitor de oameni, a văzut frumusețea în fiecare dintre noi și așa cum a reușit să strălucească aici printre oameni sunt sigură că va străluci și printre stele. Drum lin, Stephi! Rămâi cu aripile mereu deschise!”, este scrisoarea pe care Ileana Badiu i-a lăsat-o regretatului designer Stephan Pelger, după cum transmite VIVA!

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, care s-a bucurat de-a lungul carierei sale în modă de succes atât pe plan autohton, cât și internațional. Acesta s-a născut în Brașov, iar la vârsta de un an a fost adoptat de o familie de naționalitate germană. A început să fie pasionat de modă de mic, iar creațiile sale au fost purtate de o mulțime de vedete din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, regretatul creator de modă a vorbit deschis despre lupta pe care o ducea cu depresia și cu insomnia cronică.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru ELLE România în 2021, Stephan Pelger a vorbit despre cum a început pasiunea lui pentru modă, dar și ce pași a urmat în cariera sa.

„De-a lungul anilor nu numai designul vestimentar s-au numărat printre pasiunile mele din universul modei! La 14 ani am început să decorez vitrinele magazinului Benetton. În timpul facultății de design de la Viena mi-am urmat și această pasiune, în continuare, la diverse boutiquri de lux, printre care și Missoni. La 30 de ani am câștigat un concurs internațional pentru creație și styling, Germany’s Next Top Designer, au urmat multe colaborări de design și styling printre care Kanye West, Sisley, și cel mai important pentru propriul brand, Stephan Pelger, care în 2021 a împlinit 20 de ani! Styingul este universul de a explora moda și de a celebra designeri mari și mici!”, a declarat Stephan Pelger pentru ELLE România. 

Citește și:
Cum se simte Madonna, după ce a fost internată de urgență la terapie intensivă și intubată. „Familia ei se pregătea pentru ce era mai rău'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people