Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil în prima zi de Crăciun: „Ne dorim să avem copii sănătoși”

Ianis Hagi și logodnica lui, Elena Tănase, s-au căsătorit civil în prima zi de Crăciun.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil în prima zi de Crăciun: "Ne dorim să avem copii sănătoși"

Ianis Hagi și Elena Tănase au oficializat legătura lor printr-o ceremonie civilă în ziua de Crăciun. În data de 25 decembrie, peste 400 de invitați au participat la o festivitate organizată la un restaurant din București, pentru a sărbători dragostea celor doi.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil

În ziua de Crăciun, fotbalistul Ianis Hagi și partenera sa de viață, Elena Tănase, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii emoționante, rostind cuvântul „DA” în fața ofițerului Stării Civile. După ce s-au logodit în luna iunie a acestui an, cuplul a oficializat uniunea prin căsătoria civilă în data de 25 decembrie, la care au luat parte familia și prietenii.

Evenimentul a avut loc într-un local din partea de nord a Capitalei, unde cei doi îndrăgostiți au organizat o petrecere fastuoasă, la care au participat aproximativ 400 de invitați. Printre aceștia s-au numărat membrii familiilor celor doi îndrăgostiți și personalități remarcabile din sportul românesc, precum părinții Simonei Halep, Gică Popescu, Gigi Becali și Gabi Balint. Invitații au început să își facă prezența începând cu ora 15, iar atmosfera a fost menținută de către Pindu, o formație de muzică macedonească.

Ceremonia a fost remarcabilă prin eleganță și stil, iar Elena Tănase a strălucit într-o rochie de culoare roșie, optând pentru o variantă lungă pentru această ocazie deosebită. Ianis a îmbrăcat un costum negru impecabil, accesorizat cu o floare roșie în piept.

„Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși. Am ajuns în ziua de 25 decembrie, ziua de Crăciun, să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii. Ne-au susținut necondiționat încă din prima zi. Le mulțumim și suntem foarte bucuroși și fericiți. Ne dorim să avem copii sănătoși. Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum. Este un an pe care nu-l voi uita niciodată. A fost un an în care mi-am revenit după accidentarea de 1 an, primul meu meci după un an de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase. Calificarea cu echipa națională, dar cununia civilă este ceva unic, ceva ce mi-am dorit de mic copil. Mi-am dorit să-mi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Acum am două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm, asta este cel mai important. Este un an extraordinar pentru amândoi.”, a spus Ianis Hagi.

De asemenea, Elena Tănase a declarat la finalul evenimentului că este extrem de fericită și emoționată, cu atât mai mult fiind și în ziua de Crăciun.

„Sunt foarte bucuroasă, sunt foarte emoționată. Am ajuns în acest moment important alături de jumătatea mea. Sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a fost reacția Elenei Tănase, după cununie, potrivit Iamsport.

Ce meniu au avut la eveniment

Meniul ales pentru petrecere a reprezentat un veritabil festin al bucătăriei tradiționale românești, oferind invitaților o varietate bogată de preparate delicioase. Printre acestea s-au inclus pastrama de curcan, brânzeturi, pastrama de porc, cârnați cruzi uscați, piept de pui afumat, tobă de casă, lebăr, jumări servite cu sare și muștar, carne la garniță, chifteluțe din carne de porc, chifteluțe din carne de vită, ruladă de porc și un platou generos de crudități.

Elena a optat pentru o rochie roșie spectaculoasă. Ea a ales, în cadrul ceremoniei civile, să poarte o rochie asemănătoare celei de la logodnă: o rochie roșie vibrantă, lungă, cu detalii în partea de jos, ce se mula pe corp, evaluată la aproximativ 10.000 de dolari, achiziționată de la casa de modă Marchesa.

Citește și:
De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Gerard Pique. Detalii neașteptate au fost dezvăluite

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people