Hugh Grant, mărturisiri oneste despre rolul de tată: “Sunt copleșit”

Hugh Grant a dezvăluit că este "prea bătrân" pentru cei cinci copii ai săi.

Hugh Grant, mărturisiri oneste despre rolul de tată: “Sunt copleșit”

Într-un nou interviu oferit publicației People, Hugh Grant a dezvăluit că este „prea bătrân” pentru cei cinci copii ai săi.

„Nu mă distrez deloc”, a glumit actorul în vârstă de 63 de ani, când a fost întrebat ce face în timpul său liber. „Sunt copleșit de copii”.

Hugh Grant are doi copii, Tabitha, în vârstă de 12 ani, și Felix, în vârstă de 9 ani, din relația cu Tinglan Hong, și împarte alți trei copii cu soția sa actuală, Anna Eberstein.

Într-un interviu pentru publicația The Jess Cangle, Hugh Grant a vorbit despre nașterea fiicei sale, Tabitha:

„Am fost foarte fericiți. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Sună ca un clișeu, dar este foarte adevărat.”

Hugh Grant a devenit tatăl a patru copii în doar patru ani.

Nu mă pot abține. Este minunat să fii înconjurat de atâta dragoste. Începi, dintr-o dată, să iubești pe cineva mai mult decât te iubești pe tine însuți, iar acea persoană te iubește, la rândul ei. Este nemaipomenit.”

Când a fost întrebat care este relația pe care o are cu mamele copiilor, Hugh Grant a fost foarte discret, răspunzând simplu: „Bine. Este totul bine.”

El a declarat, de asemenea, că își distrează copiii cu trucul lui preferat- să își poarte lenjeria intimă pe cap.

„Nu este nimic mai amuzant decât să îți pui chiloții pe cap. Fetița mea de doi ani adoră să îmi pun scutecele ei pe cap.”

Actorul a mai glumit, spunând că se simte „un bătrân cu copii foarte mici și o soție foarte epuizată”. Cu toate astea, a recunoscut că rolul de tată i-a îmbunătățit jocul actoricesc și că a trecut de la „un jucător de golf pe jumătate atrofiat, de vârstă mijlocie la .. un bărbat cu o viață plină de dragoste”.

Hugh Grant și Anna Eberstein s-au căsătorit în 2018 după șase ani de relație. Ceremonia celor doi a fost una privată și a avut loc în Londra.

„Este foarte bine, nu pot să pretind că nu este”, mărturisea în urmă cu câțiva ani Grant. „Ar fi trebuit să fac pasul acesta mai devreme. Sunt doar norocos. Sunt norocos. Am o soție grozavă. O iubesc”, a completat Grant.

Citește și:
Bradley Cooper, apariție emoționantă alături de fiica lui la premiera filmului Maestro

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people