Horia Brenciu a împlinit 52 de ani. Ce mesaj i-a transmis soția lui, Alice Dumitrescu: „Să fii fericit, iubire”

Horia Brenciu a împlinit 52 de ani, iar soția lui, Alice Dumitrescu, i-a transmis un mesaj public emoționant.

Pe 27 august, Horia Brenciu a împlinit 52 de ani. Cu această ocazie, soția lui, Alice Dumitrescu, i-a transmis un mesaj care a emoționat pe toată lumea.

În ziua în care Horia Brenciu a împlinit 52 de ani, soția lui, Alice Dumitrescu, a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Partenera artistului a publicat pe Instagram un video care cuprinde câteva cadre cu mai multe momente speciale din viața lor. 

„E ziua celui mai frumos bărbat din lume! Să fii fericit, iubire!”, a fost mesajul transmis de Alice Dumitrescu pentru soțul ei, Horia Brenciu. 

Horia Brenciu se numără printre cei mai apreciați artiști din România, având o carieră muzicală de invidiat, dar și o mulțime de proiecte în televiziune în care s-a implicat de-a lungul timpului. Artistul și soția lui, Alice Dumitrescu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în 1995 la TVR și s-au căsătorit în 2014. Au împreună o fată, pe nume Mina, iar producătoarea TV mai are două fete, pe Andreea și pe Maria, din relații anterioare. De asemenea, artistul și partenera lui mai au un băiat, Toma, pe care l-au adoptat.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Horia Brenciu a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui, Alice Dumitrescu. Artistul a dezvăluit cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Inițial, au fost prieteni apropiați, iar ulterior legătura dintre ei a evoluat.

„Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, „Sarabanda”, la TVR, „Asul din mânecă”, la Național TV, și filmul serial „Om sărac, om bogat”, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat.”

În ceea ce privește secretele relației lor de lungă durată, Horia Brenciu a dezvăluit că în cazul lor romantismul joacă un rol important. 

„Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd. El trebuie să existe chiar dacă ai avea o grădiniță de copii… Ne facem surprize unul altuia, iar în fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi. Mai mult nu am voie să spun”, a spus Horia Brenciu pentru VIVA!

Întrebat acum ceva timp dacă el și soția lui mai găsesc timp pentru relația lor de cuplu, Horia Brenciu a spus că își doresc să facă foarte multe lucruri împreună și depun efort pentru a-și duce planurile la capăt. Artistul a dezvăluit și care este secretul căsniciei lor de armonioase, în ciuda programului încărcat.

„Evident. Fetele mari nu mai stau cu noi. Așa că ne bucurăm tare când ne mai strângem toți șase… Eu și Alice ne dorim să facem multe lucruri, așa că depunem toate eforturile pentru acest țel. În timpul pandemiei n-a prea fost timp, dar acum… the sky is the limit! Mergem destul de des la film. Ieșim din când în când la o plimbare prin Herăstrău și, după ce se culcă copiii, mai stăm la povești. În serile când sunt plecat la concerte în țară, ne dăm mesaje și, mai rar, ne trimitem și ceva emoticoane… Relația noastră este una normală. Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize… Și, cel mai mult, încercăm să fim oameni buni, unul cu altul și cu cei din jur”, a declarat Horia Brenciu pentru revista VIVA! 

Citește și:
Cu ce probleme s-au confruntat cei trei chefi la filmările Masterchef. Dezvăluirile făcute de Cătălin Scărlătescu: „M-au scos mulți concurenți din sărite…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people