Hilaria Baldwin, dezvăluiri despre diferența de vârstă de 26 de ani dintre ea și Alec Baldwin: „Uneori sunt mămica lui”

Hilaria Baldwin a vorbit deschis despre diferența de vârstă de 26 de ani dintre ea și Alec Baldwin.

Hilaria Baldwin, dezvăluiri despre diferența de vârstă de 26 de ani dintre ea și Alec Baldwin: "Uneori sunt mămica lui"

Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin, care este cu 26 de ani mai tânără decât el, a dezvăluit cum este dinamica relației lor, pe fondul criticilor privind diferența mare de vârstă dintre ei.

Instructoarea de yoga în vârstă de 39 de ani l-a cunoscut pe Alec Baldwin, în vârstă de 65 de ani, în 2011, iar ei s-au căsătorit în iunie 2012. Cei doi îi au împreună pe Carmen, în vârstă de 9 ani, pe Rafael („Rafa”), în vârstă de 7 ani, pe Leonardo („Leo”), în vârstă de 6 ani, pe Romeo, în vârstă de 5 ani, pe Eduardo („Edu”), în vârstă de 2 ani, pe María Lucía („Marilu”), în vârstă de 2 ani, și pe Ilaria. Actorul mai are o fiică, pe nume Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, alături de fosta soție, Kim Basinger.

Ce spune Hilaria Baldwin despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

În ceea ce privește diferența mare de vârstă dintre ea și partenerul ei de viață, Hilaria Baldwin a dezvăluit că uneori este mamă și pentru Alec Baldwin. De asemenea, aceasta a făcut referire și la comentariile oamenilor care sunt de părere că un trecut tumultos cu tatăl ei ar fi determinat-o să se căsătorească cu cineva mult mai în vârstă.

„Sunt eu mămica lui? Uneori sunt mămica lui. Uneori. La începutul relației noastre, toată lumea spunea: „Trebuie să aibă daddy issues pentru că este căsătorită cu cineva mai în vârstă”, a declarat Hilaria Baldwin în cadrul unui interviu pentru Romper.

Deși nu este ușor să fie mamă pentru șapte copii, cumva, Hilaria Baldwin reușește să le facă tuturor două băi pe zi, una dimineața și una înainte de culcare:

„Se aliniază la propriu. Și facem 1, 2, 3, foarte repede, păr, șampon, înăuntru și afară. Le pulverizez. Când eram mai tânără, am citit „Cheaper by the Dozen”. Și singurul lucru pe care mi-l amintesc despre carte este că au descoperit cel mai eficient mod de a folosi un săpun”, a declarat pentru Romper.

Soția lui Alec Baldwin, despre experiența de a naște

Soția actorului a continuat să spună că „adoră să nască” și a comparat experiența cu „coborârea pe un tobogan cu apă care este foarte înfricoșător”. Hilaria Baldwin a adus pe lume șase dintre copiii ei pe cale naturală, în timp ce Marilu a venit pe cale surogat după două avorturi spontane. După o perioadă de încercări, snstructoarea de yoga a devenit și ea o profesionistă a alăptării.

„Imediat după ce nasc un copil, extrag tot timpul lapte cu pompa, dar numai pentru trei minute, doar pentru a stimula producția. În acest moment, îngheț cam 800-1000 de ml pe zi, pe lângă faptul că o hrănesc pe Ilaria… Am patru congelatoare gigantice pentru lapte. Și eu sunt de genul: „Ei bine, cineva o să bea asta. Eu l-am făcut. Tu îl vei bea!”, a împărtășit instructoarea de yoga.

Citește și:
Irina Rimes, dezvăluiri despre discuțiile în contradictoriu cu partenerul și viața lor de cuplu: „Dragostea te face prost'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people