Henry Cavill va deveni tată pentru prima oară. Actorul din The Witcher a făcut anunțul: „Sunt entuziasmat”

Henry Cavill și iubita lui, Natalie Viscuso, vor deveni părinți pentru prima dată.

Henry Cavill va deveni tată pentru prima oară. Actorul din The Witcher a făcut anunțul: "Sunt entuziasmat"

Henry Cavill a dezvăluit că așteaptă primul său copil cu iubita sa, Natalie Viscuso. Actorul, în vârstă de 40 de ani, a confirmat fericita veste cu Access Hollywood la premiera filmului The Ministry of Ungentlemanly Warfare, care a avut loc luni.

Henry Cavill va deveni tată

Cavill și iubita lui, în vârstă de 34 de ani, sunt împreună de aproape trei ani, starul din Justice League oficializând relația lor pe Instagram în 2021 cu o fotografie în care jucau șah. La premiera de luni a filmului, actorul a dezvăluit că el și partenera lui sunt foarte încântați de faptul că vor avea un copil.

„Sunt foarte entuziasmat de asta. Natalie și cu mine suntem foarte, foarte entuziasmați”, a declarat el pentru publicația

Cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu la premiera filmului Enola Holmes 2 în 2022. Anterior, actorul a spus despre paternitate în 2017: „Dacă voi avea copii într-o zi, vreau să fiu tatăl care aleargă după ei. Și dacă voi avea copii, chiar și acum, începe să se facă destul de târziu, dar vreau să fiu un tată în formă și sănătos, nu să șchiopătez de parcă aș zice: ‘Bine, mă duc să iau o pauză’.”, a declarat el pentru Men’s Health U.K. 

sursa: Profimedia

Cei doi fac parte din aceeași industrie

Natalie, director executiv de la Hollywood, lucrează în televiziune, dar a avut o scurtă experiență de viață în fața camerei de filmat în adolescență, când a jucat în serialul MTV My Super Sweet 16. MailOnline a dezvăluit că tatăl lui Natalie este un fost patron de club de noapte, ceea ce a dus la apariția ei în serialul TV care a devenit ulterior un succes mondial.

O descriere a episodului sună astfel: „La 15 ani, Natalie locuiește acum într-o casă de 5 milioane de dolari și se plimbă prin oraș cu Bentley-urile și Ferrari-urile tatălui ei. Ce și-ar putea dori mai mult? Ce zici de a fi cea mai populară fată de la școală?”. În timpul episodului, Natalie a fost descrisă ca fiind originară din Roswell, New Mexico, dar s-a mutat în La Jolla, California, împreună cu tatăl ei și cu logodnica lui de atunci.

Natalie a fost vicepreședinte al studiourilor de televiziune și digitale la Legendary Entertainment. Este una dintre companiile de producție din spatele filmelor lui Cavill, Man of Steel (2013) și Enola Holmes (2020). Natalie a urmat cursurile Universității din California de Sud, pe care le-a absolvit în 2011 cu o diplomă de licență în Arte cinematografice.

O sursă apropiată cuplului a declarat anterior pentru MailOnline că Henry și Natalie s-au întâlnit cu ani în urmă după ce „s-au intersectat” în timp ce lucrau în aceeași industrie, dar romantismul a înflorit în cele din urmă între ei.

Henry a intrat prima dată în legătură cu Natalie cu ani în urmă și, deși scânteia romantică nu a fost instantanee între ei, au păstrat mereu legătura. În ciuda restricțiilor stricte de călătorie în vigoare, Natalie a zburat din Statele Unite în Marea Britanie pentru a putea fi alături de Henry, iar ei au reușit să treacă neobservați de ochii curioșilor din Berkshire, deoarece au vizitat împreună piețele locale. Fiind un actor extrem de faimos, Henry este de obicei foarte discret în ceea ce privește viața personală și relațiile sale, dar este îndrăgostit de Natalie, care a fost o petrecăreață și aspirantă la fotomodel de la o vârstă fragedă, jucând chiar și în serialul de succes al MTV My Super Sweet 16″, a explicat o sursă din interior.

Citește și:
Detaliul emoționat care s-a aflat acum despre discursul prin care Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people