Helen Mirren, imagini inedite din vacanța în Mexic

Helen Mirren a fost surprinsă în imagini inedite în timpul vacanței sale din Mexic.

Helen Mirren, imagini inedite din vacanța în Mexic

Helen Mirren a luat o pauză de la cariera sa înfloritoare de la Hollywood pentru a-și oferi o vacanță binemeritată în Mexic. Actrița a fost fotografiată relaxându-se pe un șezlong de pe o plajă din Los Cabos și pare că se simte excelent.

Helen Mirren, apariție inedită la plajă

În imagini, vedeta în vârstă de 77 de ani părea calmă și relaxată în timp ce se bucura de soarele cald. La un moment dat, ea a părut să își ia telefonul, dar l-a „abandonat” rapid ca să se bucure de timpul liber. Pentru ziua de plajă, Mirren a purtat un costum de baie negru șic. Ea a mutat cu dezinvoltură bretelele sub umeri pentru a evita liniile de bronz.

Vedeta de pe coperta Most Beautiful Issue a revistei People și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari și cu părul lung coafat într-o împletitură laterală. Aceasta părea să fie singură în călătoria ei în sudul țării, deoarece nu a mai fost nimeni altcineva fotografiat cu ea, în afară de un însoțitor de plajă.

În timp ce actrița din Red este, fără îndoială, un simbol al frumuseții, ea însăși, recunoaște că are rețineri în ceea ce privește concentrarea prea mare asupra aspectului fizic.

„Nu mă înțelegeți greșit, iubesc frumusețea și îmi place să mă uit la lucruri frumoase. Dar nu-mi place cuvântul frumusețe, așa cum este el, asociat cu industria frumuseții. Machiajul și produsele, îngrijirea pielii și tot restul pentru că eu cred că exclude marea majoritate dintre noi, care nu suntem frumoase”, a declarat ea pentru PEOPLE când a aflat că a fost aleasă ca model de copertă pentru numărul 2022 Beautiful People.

Vedeta a strălucit pe covorul roșu

Helen a fost văzută recent pe covorul roșu pentru lansarea celui mai recent film al său, Shazam! Fury of the Gods. În martie, ea a participat la premiera din Los Angeles cu nepotul ei vitreg, Basil, ca însoțitor. Vremea de la acea ocazie a fost departe de temperaturile ridicate din Mexic, întrucât în sudul Californiei a căzut o ploaie torențială care a udat covorul.

„Locuiește într-un orășel din Connecticut, așa că nu este un fel de tip din L.A., nu este familiarizat cu toate astea. Dar la început l-am întrebat: ‘Vrei să vii cu mine pe covorul roșu?’ El a spus: „Da”. I-au plăcut toate astea, dar i-a plăcut și filmul. A fost atât de emoționant pentru el”, a declarat Mirren la „Good Morning America” vineri, 17 martie.

sursa: profimedia

Actrița a purtat o rochie neagră din dantelă cu mâneci lungi și și-a lăsat părul lung așezat pe umărul stâng, folosind o bentiță neagră pentru a menține totul la locul lui. Adorabilul duo s-a ținut de mână și a pozat pentru fotografii în timp ce pășea pe covorul roșu alături de Zachary Levi, care îl interpretează pe supereroul titular al filmului, precum și de Lucy Liu și Rachel Zegler.

Odată ce Mirren se va întoarce din vacanță, programul ei agitat se va relua din nou. Potrivit IMDB, ea figurează ca naratoare pentru mult așteptatul film Barbie, cu Margot Robbie și Ryan Gosling. Mirren are, de asemenea, alte patru proiecte viitoare, inclusiv Fast X, ultima parte a îndrăgitei francize de filme de acțiune.

Citește și:
Eugenia Șerban, declarații sincere despre intervențiile estetice la care a apelat și cum se menține în formă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people