Heidi Klum, la un pas de un accident vestimentar la Festivalul de Film de la Cannes

Heidi Klum a fost la un pas de un accident vestimentar de proporții pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Heidi Klum, la un pas de un accident vestimentar la Festivalul de Film de la Cannes

Heidi Klum a strălucit într-un corset galben care îi lăsa trupul la vedere la Festivalul de Film de la Cannes, deși a avut un mic accident vestimentar. Fotomodelul și jurata de la America’s Got Talent a avut o apariție vibrantă când a participat la premiera pentru La Passion De Dodin Bouffant, un film despre un bucătar francez care se îndrăgostește de o bucătăreasă din echipa sa.

Heidi Klum a pășit într-o rochie Zuhair Murad Couture de culoare galbenă strălucitoare; look-ul „curgea” în timp ce ea mergea cu o pelerină lungă la spate. În plus față de umerii strălucitori, a existat o fantă lungă pe picior, care ajungea până la șold, și decupaje care îi dezveleau corpul și care formau un diamant pe pieptul ei, permițând să iasă la iveală o parte din bustul ei.

Heidi Klum, accident vestimentar pe covorul roșu

Vedeta și-a purtat părul blond desfăcut într-o coafură naturală. Ea a optat pentru un machiaj soft glam realizat de Ash K Holm și a completat look-ul cu tocuri translucide. Cu toate că apariția a fost una superbă, modelul a avut un mic accident vestimentar, ieșind la vedere o parte din sfârcuri.

Din cauza acoperirii aproape inexistente a pieptului, atunci când Klum a ridicat și a coborât brațele pentru a scoate în evidență pelerina care curgea pe spate, o parte din sfârcul ei a ieșit din corsetul galben. Incidentul nu a lăsat-o să o tulbure, păstrându-și zâmbetul și încrederea în sine în timp ce a continuat să pozeze pentru fotografii pe covor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolyn Dunn (@csdunn75)

Heidi Klum a participat la petrecerea de lansare a colaborării muzicale cu Nicki Minaj organizată de buna ei prietenă, Kim Petras, într-o rochie mini auriu ultra-revelatoare și foarte îndrăzneață.

Pe versurile noii melodii, Heidi Klum și-a arătat rochia de seară într-un videoclip de pe Instagram. În clip, ea se întoarce cu spatele la cameră, arătându-și lenjeria neagră, cu accente circulare aurii care ies la iveală din rochia strălucitoare, cu lanțuri aurii. Prezentatoarea emisiunii Germany’s Next Top Model a asortat combinația extravagantă de lenjerie intimă și rochie cu cizme negre până la coapse și a adăugat accesorii pe măsură.

Fotomodelul, în mijlocul unui scandal

Recent, Heidi Klum s-a aflat în mijlocul unui scandal în mediul online, după ce a pozat pentru o campanie Intimissimi alături de fiica ei, Leni. Heidi Klum a fost nevoită să își dezactiveze comentariile de pe Instagram după ce a distribuit o postare în care poza în lenjerie intimă alături de fiica ei în vârstă de 18 ani. În fotografii, modelul și-a etalat silueta de invidiat într-un set de lenjerie intimă albastru decorat cu dantelă albă complexă. Leni a stat alături de Heidi Klum și a purtat un set de lenjerie intimă albă cu o cămașă din satin, în timp ce a pozat ținându-se de mână cu mama ei.

Citește și:
Gabriela Prisăcariu, declarații neașteptate despre cununia religioasă cu Dani Oțil: „Spre dezamăgirea părinților…”

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people