Heidi Klum, imagini inedite din perioada adolescenței. Cum arăta modelul în urmă cu 31 de ani

Heidi Klum a dezvăluit mai multe imagini inedite din perioada adolescenței.

Heidi Klum a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram o serie de imagini inedite, pe care le-a realizat când avea doar 19 ani. Modelul a dezvăluit că fotografiile au fost găsite de mama ei, în subsolul casei, și că au fost făcute pentru a se înscrie la un concurs de modeling din 1992.

„În mod similar cu modul în care mă uit la fotografiile și videoclipurile modelelor pentru Germany’s Next Top Model, acestea au fost fotografiile mele de aplicație pentru concursul de modeling din 1992”, a scris jurata AGT, în vârstă de 50 de ani. „Mama mi-a adus o cutie cu o mulțime de fotografii vechi din subsol”, a mai scris aceasta.

În imaginile realizate în urmă cu 31 de ani, Klum poartă trei costume de baie diferite: unul cu un imprimeu colorat, unul alb cu diverse forme negre, și unul complet negru.

În urmă cu câteva luni, supermodelul, în vârstă de 50 de ani, a postat pe contul său de Instagram câteva imagini din cea mai recentă campanie Intimissimi, dar s-a confruntat cu un val de reacții negative în legătură cu ședința foto în care ea și fiica ei își arată siluetele în lenjerie de dantelă.  În fotografii, modelul și-a etalat silueta de invidiat într-un set de lenjerie intimă albastru decorat cu dantelă albă complexă. Leni a stat alături de Heidi și a purtat un set de lenjerie intimă albă cu o cămașă din satin, în timp ce a pozat ținându-se de mână cu mama ei.

„Yiiiipppppppiiiiiiii noua noastră campanie este aici. Puteți descoperi #theartofitalianlingerie online și în toate magazinele.”, este mesajul postat de Heidi pe Instagram.

În timp ce Heidi și-a dezactivat comentariile de pe Instagram, Leni le-a păstrat pe ale sale deschise, iar unii fani au criticat campania.

„Primul lucru la care mă gândesc când vreau să pozez în lenjerie intimă: ‘mama mea ar trebui să fie aici!'”, iar altul a răspuns: „Știu, cam dezgustător”. „Nu aș fi mândră să-mi expun fiica în acest fel. M-aș simți jenată și tristă”, „Cumva este ciudat să vezi mama și fiica în lenjerie intimă. Adică, câte au fost fotografiate așa cu mama lor”, „Pur și simplu arată ciudat”, au mai scris alți urmăritori.

Cea mai recentă campanie cu fiica ei vine după ce au primit reacții negative pentru că au pozat împreună în lenjerie intimă într-o ședință foto anterioară, anul trecut. Mama și fiica și-au apărat anterior una dintre campaniile lor după ce au primit reacții negative pentru că au pozat împreună pentru brandul italian. Ele au apărut una lângă cealaltă pentru o campanie din noiembrie anul trecut, care a fost catalogată drept „ciudată” și „deranjantă”.

Cu toate acestea, când a fost întrebată despre criticile aduse campaniei de către utilizatorii rețelelor de socializare, Leni a insistat că acestea nu i-au influențat sentimentele pozitive față de ședința foto. Leni a insistat că nu „acordă nicio atenție” reacțiilor negative și că este recunoscătoare că a lucrat la o ședință foto cu mama ei, pe care a descris-o drept „inspirația” ei.

„Sincer, nu m-am uitat la multe dintre reacții. Sunt în general mulțumită de campanie și am avut o zi extraordinară cu mama mea. Doar sfaturile pe care mi le dă, modul în care lucrează, tot ce este la ea, pot continua la nesfârșit. Îmi place să pozez cu ea.”, a recunoscut Leni pentru Page Six anul trecut.

Leni i-a călcat pe urmele mamei sale și și-a făcut un nume în lumea modelingului. Tânăra a uimit recent într-o copertă de revistă pentru Hunger și a apărut în Vogue Germania și Glamour Germania și a defilat la Săptămâna Modei de la Milano.

Citește și:
Kourtney Kardashian, replică dură pentru cei care o critică pentru că este însărcinată la 44 de ani: „Cum îndrăznești să pui la îndoială'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people