Harrison Ford și Calista Flockhart, surprinși la premiera filmului Indiana Jones, înainte de aniversarea lor

Harrison Ford și Calista Flockhart au pășit pe covorul roșu înainte de cea de-a 13-a aniversare a nunții lor.

Harrison Ford și Calista Flockhart, surprinși la premiera filmului Indiana Jones, înainte de aniversarea lor

Harrison Ford și Calista Flockhart au pășit pe covorul roșu înainte de cea de-a 13-a aniversare a nunții lor. Pe 14 iunie, Ford, în vârstă de 80 de ani, și Flockhart, în vârstă de 58 de ani, au participat la premiera din Los Angeles a noului său film, Indiana Jones and the Dial of Destiny, la Dolby Theatre.

Harrison Ford și Calista Flockhart au strălucit pe covorul roșu

Harrison Ford a purtat un costum negru și o cravată, în timp ce soția lui a preferat un top negru fără umeri cu o fustă Ralph Lauren galben-aurie care a atras atenția, pe care a purtat-o pentru prima dată la premiile Emmy în 1999. Cuplul a apărut cel mai recent împreună la premiera mondială a filmului la Festivalul de Film de la Cannes 2023 din mai, unde Ford a primit un Palme d’Or onorific, cel mai mare premiu al festivalului, pentru realizările sale de o viață în industria cinematografică.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Harrison Ford, starul din Indiana Jones, a declarat că a fost „profund emoționat și umil” în momentul în care a primit un Palme d’Or onorific la Festivalul de Film de la Cannes, săptămâna trecută. Actorul american a primit premiul înainte de premiera filmului Indiana Jones and the Dial Of Destiny. Ultima sa apariție în rolul neînfricatului arheolog a fost una dintre cele mai așteptate din cadrul festivalului.

„Viața mea a fost facilitată de minunata mea soție, care mi-a susținut pasiunile și îi sunt recunoscător. Și să știi că și eu te iubesc. Mi-ai dat un scop și un sens vieții mele și sunt recunoscător pentru asta, atât de recunoscător”, a declarat Ford despre actrița Flockhart, pe care a întâlnit-o pentru prima dată la Globul de Aur din 2002, în timp ce vorbea cu publicul chiar înainte de premiera filmului.

Înainte de premiera filmului de la Cannes, Ford a fost văzut privindu-o cu multă dragoste pe Flockhart, nominalizată de trei ori la Premiile Emmy, care a jucat cel mai recent în serialul de televiziune Supergirl, într-o fotografie dulce din culise, împărtășită pe Instagram de stilista Elizabeth Stewart, care a postat mai multe fotografii pe Stories ale cuplului pregătindu-se pentru premieră într-o cameră de hotel din Franța.

Cei doi s-au căsătorit în 2010

Când Harrison Ford și Calista Flockhart s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, actorul era căsătorit cu cea de-a doua soție a sa, Melissa Mathison, deși Mathison depusese o cerere de separare legală în 2001. Cuplul a avut una dintre primele apariții publice împreună la cea de-a 59-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția din 2002 și s-au căsătorit pe 15 iunie 2010, în New Mexico, unde Harrison Ford filma la acea vreme Cowboys and Aliens.

Cei doi formează, fără îndoială, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood și, în ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani, legătura dintre ei este specială. Cuplul își ține relația în mare parte departe de lumina reflectoarelor, dar s-au înțeles în trecut pentru a se susține reciproc din acest punct de vedere. Calista Flockhart a spus despre jumătatea ei că este o persoană foarte atentă și răbdătoare și a primit cel mai important dar din partea lui: libertatea.

„Este incredibil de răbdător și atent. Mi-a oferit cel mai mare dar, și anume libertatea de a fi eu însămi”, a spus Calista despre partenerul ei.

Citește și:
Cum a apărut Andreea Bălan pe internet în compania presupusului ei nou iubit. Artista pare mai fericită ca oricând

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people