Harrison Ford și Calista Flockhart, surprinși în ipostaze romantice într-un aeroport

Harrison Ford și soția sa, Calista Flockhart, au fost surprinși într-un moment plin de dragoste în aeroport.

Harrison Ford și Calista Flockhart, surprinși în ipostaze romantice într-un aeroport

Harrison Ford și soția sa, Calista Flockhart, au fost văzuți în timp ce se sărutau la aeroport, după ce au aterizat cu un avion privat în Los Angeles în weekend. Actorul, în vârstă de 81 de ani, și Flockhart, în vârstă de 59 de ani, tocmai aterizaseră după ce au sărbătorit Ziua Recunoștinței în Montana, înainte de a da dovadă de o rară manifestare publică de afecțiune.

Harrison Ford și Calista Flockhart, sărut pasional în aeroport

Cuplul a fost fotografiat îmbrățișându-se cu dragoste, în timp ce starul din „Indiana Jones” i-a oferit un sărut apăsat soției sale. De asemenea, cei doi îndrăgostiți, care arătau casual în ținute asortate, formate din blugi și pulovere, s-au îmbrățișat strâns, în timp ce amândoi zâmbeau fericiți. Flockhart și Ford au fost însoțiți de fiul lor în vârstă de 22 de ani, Liam, precum și de fiica actorului, Georgia, în vârstă de 33 de ani, pe care o împarte cu fosta sa soție, Melissa Mathison.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Actorul din „Blade Runner” mai are cu Mathison și un fiu, Malcolm, în vârstă de 36 de ani. De asemenea, el este tată și pentru fiii Benjamin, în vârstă de 56 de ani, și Willard, în vârstă de 54 de ani, cu fosta soție Mary Marquardt, cu care a fost căsătorit între 1964 și 1979. Cu toate acestea, Liam și Georgia au fost singurii dintre copiii lui Ford aflați în avionul privat.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Harrison Ford și Calista Flockhart s-au căsătorit în 2010, după ce s-au cunoscut la Globurile de Aur cu opt ani înainte. Ford a devenit tată pentru fiul vedetei din „Ally McBeal”, Liam – pe care ea l-a adoptat în ianuarie 2001. Deși Ford a participat la absolvirea lui Liam de la Amherst College în luna mai a acestui an, el a recunoscut recent că nu a fost întotdeauna cel mai prezent tată pentru copiii săi.

„Cu siguranță, cel mai constant grădinar este cel mai bun părinte”, a declarat el pentru Esquire în luna mai. „Am fost plecat din oraș, fără să ofer atenție în cea mai mare parte a vieții mele.”

Ce spune actorul despre mersul la terapie

Ford a recunoscut că ar fi „probabil un părinte mai bun” dacă ar fi avut o carieră „mai puțin reușită”. El a adăugat că își acceptă „defectele și eșecurile”, dar refuză să meargă la terapie, în ciuda convingerii lui Flockhart că ar beneficia de timpul petrecut cu un profesionist în domeniul sănătății mintale.

„Iau în serios sănătatea mintală. Încercam să spun, așa cum i-am explicat lui Flockhart: Mă împac cu toate defectele pentru care oamenii merg la psihiatru pentru a le rezolva, pentru că eu îmi accept defectele.”, a declarat Ford.

În timp ce Ford și Flockhart nu se înțeleg cu privire la terapie, este clar că împărtășesc aceeași dragoste și pasiune unul pentru celălalt, în ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani. Înainte de momentul lor romantic de la aeroport din weekend, nominalizatul la Oscar a fost surprins uitându-se după soția la Festivalul de Film de la Cannes 2023 la începutul acestui an, imaginile ajungând virale pe internet.

Citește și:
Creatoarea de conținut Cristina Lupu (Like Creața) a devenit mamă pentru a treia oară și a dezvăluit prima imagine cu băiețelul ei

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people