Halle Berry a strălucit într-o rochie transparentă la premiera filmului „The Union”

Halle Berry a uimit pe covorul roșu cu o rochie transparentă îndrăzneață.

Halle Berry a strălucit într-o rochie transparentă la premiera filmului "The Union"

Halle Berry a strălucit într-o rochie neagră transparentă la premiera noului ei film, The Union, în care joacă alături de Mark Wahlberg.

Halle Berry, apariție glam pe covorul roșu

La evenimentul care a avut loc în Los Angeles, vedeta de 57 de ani din „Catwoman” și-a evidențiat silueta într-o ținută inspirată de lenjerie intimă, compusă dintr-un body din plasă cu decolteu adânc și mâneci lungi și o fustă midi, accentuată cu dantelă florală.

sursa: Profimedia

Berry a completat look-ul cu pantofi cu barete și a purtat părul scurt, aranjat în bucle lejere cu cărare pe mijloc. Fanii de pe rețelele de socializare au aplaudat alegerea sa vestimentară îndrăzneață.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

„‘Pentru că pot.’ Asta mi-a spus Halle Berry în seara asta la premiera filmului Netflix „The Union’ când am întrebat-o despre rochia neagră transparentă pe care a purtat-o la Egyptian Theatre. Da, poate!” a scris Chris Gardner de la Hollywood Reporter pe X (fostul Twitter) despre schimbul său de replici pe covorul roșu cu vedeta.

„Este la fel de uimitoare ca întotdeauna,” a exclamat un alt fan. „Halle îmbătrânește ca vinul bun,” a comentat un al treilea. Dar apariția remarcabilă a lui Berry la premiera filmului nu este singurul moment memorabil cu lenjerie din acest an.

Actrița a împărțit custodia fiului ei cu Olivier Martinez

Halle Berry și Olivier Martinez și-au anunțat despărțirea în 2015, după doi ani de căsnicie. Cu toate astea, din cauza unor „probleme nerezolvate privind custodia și pensia alimentară”, cei doi actori au finalizat divorțul de-abia anul trecut.

Potrivit TMZ, Berry și Martinez au ajuns într-un final la un acord cu privire la custodia fiului lor, Maceo, dar și a pensiei alimentare. Astfel că, actrița și fostul său partener vor împărți în mod egal custodia fiului lor. Cu toate astea, TMZ anunță că Halle Berry trebuie să-i plătească lui Olivier 8.000 de dolari pe lună pentru creșterea lui Maceo.

În plus, actrița din Catwoman trebuie să acopere și taxele de școlarizare ale fiului său, asigurarea medicală și dentară a acestuia, dar și alte activități suplimentare precum ședințele de terapie sau cursurile de fotbal. De asemenea, Halle va scrie un cec pentru un procent suplimentar de 4,3% din toate veniturile pe care le primește peste 2 milioane de dolari, a adăugat site-ul.

Se pare că Maceo va locui cu Halle Berry de luni până miercuri, urmând ca de miercuri până vineri să stea alături de tatăl său. Cei doi vor alterna custodia lui Maceo în weekend-uri, mai anunță publicația.

Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit în 2013 la scurt timp după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru Dark Tide. La doar 3 luni după aceea, cei doi au anunțat și nașterea fiului lor, Maceo. În 2015, Berry și Martinez și-au anunțat despărțirea printr-o declarație comună:

„A fost extrem de greu pentru noi să ajungem la decizia de a divorța. Mergem fiecare mai departe cu dragoste și respect unul pentru celălalt, concentrându-ne împreună să îi oferim fiului nostru doar ce e mai bun. Nu ne dorim decât fericire unul altuia și sperăm să ne respectați atât decizia, cât și intimitatea copilului nostru în această perioadă dificilă.”

Halle Berry se poate lăuda cu o întreagă istorie a căsniciilor și relațiilor – din 1993 și până în 1997 artista a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, iar din 2001 aceasta s-a măritat cu compozitorul Eric Benet, până în 2005.

În același ani, Halle Berry a început să se întâlnească și cu modelul Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla. Fără să fi fost căsătoriți, cei doi s-au despărțit în 2010. Doi ani mai târziu, vedeta își începea relația cu Martinez.

Citește și:
Cum arată fiica Alessandrei Stoicescu. Micuța Sara a împlinit recent 5 ani și este adorabilă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people