Halle Bailey a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume inedit a ales pentru bebelușul său

Halle Bailey, în vârstă de 23 de ani, a devenit mamă pentru prima oară.

Halle Bailey a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume inedit a ales pentru bebelușul său

Halle Bailey a devenit mamă pentru prima oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de către artista în vârstă de 23 de ani, care a postat pe contul său de Instagram o imagine cu mâna bebelușului. Bailey a dezvăluit nu doar că ea și partenerul său, rapperul DDG, au devenit părinți, ci a precizat și sexul și numelele copilului lor.

„Chiar dacă suntem la câteva zile de la începutul noului an, cel mai mare lucru pe care 2023 a putut să îl facă pentru mine, a fost să-mi aducă fiul… bine ai venit pe lume Halo”, a scris Halle Bailey pe Instagram. „Lumea este disperată să te cunoască”, a mai glumit apoi actrița din The Little Mermaid.

Și iubitul său, artistul DDG, a publicat pe pagina lui de Instagram imaginea cu micuțul Halo, alături de care a scris următorul mesaj: „De departe, cea mai mare binecuvântare a mea. Fiule, fiule… niciodată nu am fost atât de îndrăgostit. Baby Halo”.

Primele zvonuri legate de sarcina lui Bailey au apărut în luna august, când fanii au putut remarca burtica artistei într-o transmisiune live făcută de iubitul său. Cu toate acestea, actrița a ales să nu vorbească despre acest subiect. Ba mai mult decât atât, chiar și-a ascuns sarcina, purtând doar ținute largi, care nu îi puneau în evidență abdomenul.

Halle și rapperul, în vârstă de 26 de ani, și-au oficializat relația pe Instagram în martie 2022. Trei luni mai târziu, cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu la Premiile BET. Într-un interviu oferit celor de la Essence, artista a povestit cum l-a cunoscut pe iubitul său, mărturisind că prima lor interacțiune a avut loc în mediul online.

„Am crescut cu YouTube și vedeam mereu creatori de conținut tineri și de culoare și eram constant inspirată de ei. El era unul dintre ei”, a spus Halle în interviul din august. „Întâmplător, el mi-a trimis un mesaj – și restul este istorie”.

Citește și:
Christina Aguilera, fotografie emoționantă alături de fiica ei, Summer Rain

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people