Hailey Bieber este însărcinată. Vedeta și soțul ei au dezvăluit vestea într-un mod inedit

Hailey Bieber a anunțat, alături de soțul ei, Justin Bieber, că așteaptă primul copil împreună.

Hailey Bieber este însărcinată. Vedeta și soțul ei au dezvăluit vestea într-un mod inedit

Hailey și Justin Bieber vor deveni părinți! Fondatoarea brandului Rhode în vârstă de 27 de ani și soțul ei, în vârstă de 30 de ani, așteaptă primul lor copil împreună, împărtășind vestea emoționantă pe Instagram. Un reprezentant al lui Hailey a confirmat pentru publicația PEOPLE că vedeta este însărcinată în puțin peste șase luni.

Foto: Profimedia

Hailey Bieber este însărcinată pentru prima oară

Postând un videoclip de la reînnoirea jurămintelor de nuntă, Hailey Bieber este văzută în timp ce poartă o rochie albă lungă, din dantelă și un voal, punându-și în evidență burtica de gravidă. Ea a inclus în postare și câteva fotografii, stând alături de partenerul ei, Justin Bieber, pe un câmp. Punându-și brațele în jurul burții ei, artistul stă în spatele ei, arătându-și verighetele. În alte momente din videoclip, Justin poate fi văzut făcându-i fotografii lui Hailey în timp ce aceasta își ține burtica.

Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în septembrie 2018, la un tribunal din New York, la doar două luni după ce s-au logodit. Ulterior, au sărbătorit cu o ceremonie mai mare în fața familiei și a prietenilor, făcând schimb de jurăminte și de verighete în timp ce soarele apunea în Bluffton, Carolina de Sud.

Cea de-a doua ceremonie a avut loc în fața a 154 de invitați – printre care modelele Kendall Jenner, Camila Morrone și Joan Smalls, Kylie Jenner și fiica ei, Stormi, Jaden Smith, Justine Skye, Dan Smyers și Shay Mooney din duo-ul country Dan + Shay și soțiile lor, Abby și Hannah, Kris Jenner și Corey Gamble, după cum a confirmat la vremea respectivă o sursă pentru PEOPLE.

Justin Bieber a cerut-o în căsătorie pe Hailey pe 7 iulie 2018, în timpul unei vacanțe în Bahamas, confirmând vestea emoționantă pe rețelele de socializare, cu o fotografie a celor doi și cu descrierea: „Aveam de gând să aștept o vreme ca să spun ceva, dar vorbele circulă repede, ascultă-mă simplu și clar Hailey, sunt foaaaarte îndrăgostit de tot ceea ce este legat de tine!”.

Modelul a vorbit despre dorința de a deveni mamă

În octombrie, Hailey Bieber a apărut pe coperta revistei GQ Hype și a abordat zvonurile despre faptul că ar fi însărcinată, comentând dacă acestea o afectează sau nu.

„Recent, toată lumea spunea: ‘Doamne, este însărcinată’, iar asta mi s-a mai întâmplat de mai multe ori înainte. Există ceva care este descurajant în legătură cu: ‘La naiba, nu pot să fiu balonată o dată și să nu fiu însărcinată?’ Ar fi o minciună dacă aș spune: ‘Oh, da, nu-mi pasă’ Când va veni o zi în care acest lucru va fi adevărat, tu, tu internetul, vei fi ultimul care va ști”, a declarat ea pentru publicație.

Deși a vorbit anterior despre creșterea copiilor ei în afara luminii reflectoarelor, modelul a spus că știe că este „probabil total inevitabil”: „Asta a fost înainte de a mă căsători. Nu știam cu cine urma să mă căsătoresc la momentul respectiv, sunt sigură”. În ciuda temerilor sale, modelul a spus că maternitatea „este ceva ce așteaptă cu nerăbdare”. „Este, de asemenea, un lucru atât de privat, intim. Este ceva care va veni când va veni”.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu Alexandru Mureșan. Cum l-a schimbat pe partenerul ei: „S-a speriat foarte tare”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people