Giulia și Vlad Huidu, la un pas de marea finală America Express. Cei doi au fost eliminați: „Era normal să plâng”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost eliminați înainte de marea finală America Express - Drumul Soarelui.

Giulia și Vlad Huidu, la un pas de marea finală America Express. Cei doi au fost eliminați: "Era normal să plâng"

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au părăsit competiția America Express – Drumul Soarelui în episodul difuzat în data de 26 decembrie. Deși au fost foarte aproape de a ajunge în marea finală, cuplul a fost eliminat, iar acum în cursa de la Antena 1 mai sunt implicate doar două echipe care se luptă pentru marele premiu.

Giulia și Vlad Huidu, eliminați de la America Express

Parcursul celor doi în competiția America Express – Drumul Soarelui s-a încheiat chiar înainte de marea finală. Cuplul a avut ghinionul ca figurina din cutia pe care au ales-o să fie roșie, determinându-i să părăsească emisiunea de la Antena 1 după o serie de probe dificile.

Cu lacrimi în ochi, Giulia Anghelescu a primit vestea că va trebui să se despartă de experiența din America Express, sezonul 6. Artista a spus că ea și soțul ei se întorc învingători acasă la copiii lor, iar experiența emisiunii i-a apropiat și mai mult.

„Asta înseamnă că noi nu mergem mai departe! Mergem mai departe la copiii noștri acasă. Am plâns, era normal să plâng, doar că nu erau lacrimi de tristețe, erau lacrimi de fericire și atât. Tot ce am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros decât premiul final, sincer! Mult mai valoros pentru noi! Prin fața ochilor mei treceau momente din această aventură a noastră. Am trecut de multe fobii, acum pot să spun că nu mai am. America Express este poate cea mai tare experiență prin care am trecut în viața noastră, a fost încă o experiență care ne-a demonstrat că împreună suntem extrem de puternici, că atât timp cât ne ținem de mână nimic nu este imposibil. A fost cea mai bună lecție de viață pe care puteam să o primim!”, a spus soția lui Vlad Huidu.

Pe parcursul competiției, telespectatorii au admirat relația frumoasă și solidă dintre Giulia și Vlad Huidu. Chiar dacă au existat momente tensionate între ei, cei doi au demonstrat că pot să gestioneze cu înțelepciune fiecare situație dificilă.

„Suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit… a fost experiența vieții noastre! Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul vostru, pentru toate comentariile și mesajele voastre! Ne-am dorit enorm să ne bucurăm de fiecare moment trăit în America Express și asta am făcut până în ultimul moment! Ne-am întors acasă mai bogați decât ne-am fi putut închipui vreodată. Am câștigat prieteni, experiențe și lecții de viață și pentru asta suntem recunoscători pentru totdeauna! Vă iubim!”, a transmis Giulia Anghelescu pe Instagram.

America Express continuă cu participarea echipei formate din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, precum și cu cea formată din Alexia și Aris Eram. Aceste două echipe se vor confrunta în marea finală din această seară, 27 decembrie.

Citește și:
De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Gerard Pique. Detalii neașteptate au fost dezvăluite

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people