Giulia Anghelescu, surprinsă de Antonia cu un cadou emoționant. Artista a izbucnit în lacrimi

Giulia Anghelescu a izbucnit în lacrimi când a văzut ce surpriză i-a pregătit prietena sa, Antonia, după ziua sa de naștere.

Giulia Anghelescu, surprinsă de Antonia cu un cadou emoționant. Artista a izbucnit în lacrimi

Giulia Anghelescu și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu câteva zile. Vedeta a fost înconjurată de familie și oameni dragi și a împărtășit cu fanii săi surpriza plănuită de soțul și copiii lor. Cu toate acestea, una dintre cele mai apropiate prietene ale sale, Antonia, i-a dăruit un cadou emoționant.

Vedeta a împlinit recent 38 de ani și s-a bucurat din plin de urările din partea celor dragi și fanilor. Giulia Anghelescu a sărbătorit alături de familie și a postat câteva imagini de la aniversarea sa, pe care a descris-o ca fiind una minunată. Cu toate acestea, vedeta a mai primit un cadou neașteptat din partea prietenei sale, Antonia, care a emoționat-o până la lacrimi.

Giulia Anghelescu, emoționată până la lacrimi de surpriza din partea Antoniei

Antonia a vizitat-o pe aceasta acasă și a presupus că i-a adus un tort pentru ziua ei de naștere. Surpriza cea mare a venit când artista i-a spus prietenei sale să deschidă cutia, înăuntru găsind o pisică superbă, albă. Gestul făcut de Antonia a uimit-o pe Giulia, care a izbucnit instant în lacrimi și a îmbrățișat-o strâns, mulțumindu-i pentru cadoul inedit.

Ba mai mult, Giulia Anghelescu a transmis, într-un videoclip postat pe pagina sa Instagram, că a rămas fără cuvinte și le-a împărtășit fanilor și numele pisicii, care acum este parte din familia lor. Reacția emoționantă a vedetei i-a înduioșat pe fanii care și-au exprimat admirația.

„Nu este nevoie de descriere… Ea este Kira.”, a transmis Giulia Anghelescu pe Instagram.

Giulia Anghelescu a primit o mulțime de urări din partea celor dragi de ziua ei de naștere. Cu toate acestea, printre cele mai emoționante a fost cea din partea Antoniei, cu care leagă cu prietenie îndelungată.

„La mulți ani, iubito! Când au trecut toți anii ăștia? A fost un drum lung, dar am reușit!”, a fost mesajul publicat de Antonia de aniversarea Giuliei Anghelescu.

Citește și:
Jennifer Aniston, mărturisiri emoționante despre încercările de a deveni mamă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people