Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, dezvăluiri despre participarea la America Express. Ce au recunoscut abia acum: „Singurul lucru pe care ni l-am dorit a fost…”

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au format una dintre cele mai apreciate echipe de la America Express.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au o relație de mai bine de 15 de ani, iar cei doi sunt căsătoriți din 2012. Împreună au doi copii, iar căsnicia lor este una de invidiat. Artista și soțul ei se înțeleg foarte bine și găsesc mereu timp pentru a petrece împreună, iar aniversarea a 11 ani de căsătorie i-a găsit la filmările America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții alături de care Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au participat la cel de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat anul trecut de Antena 1.

Într-un interviu acordat recent, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au vorbit despre experiența America Express.

„Pentru noi, America Express a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o împreună. Pe cât de greu a fost în această aventură, pe atât a fost de frumos. Singurul lucru pe care ni l-am dorit a fost să ne bucurăm de fiecare clipă din acest show, de fiecare misiune, de fiecare întâlnire cu oamenii pe care i-am cunoscut, dar mai ales de timpul petrecut împreună”, a povestit Vlad Huidu pentru VIVA!.

Giulia a vorbit deschis și despre fobiile pe care a fost nevoită să și le depășească în timpul concursului.

„Am plecat cu multe fobii în bagaj. În primul rând, mie îmi e frică să zbor cu avionul, și asta a fost prima provocare pentru mine, să pot sta în avion atât de multe ore. Îmi era frică de insecte, de înălțime, să nu cumva să mă îmbolnăvesc, și lista poate continua. Slavă Domnului că această experiență m-a vindecat de toate!”, a spus ea pentru sursa citată.

Cei doi au discutat și despre certurile care au avut loc între ei pe durata concursului.

„Singurele momente mai tensionate, puține la număr, au fost cele în care eu și Vlad ne grăbeam să facem lucruri fără să înțelegem foarte bine ce avem de făcut. Uneori, eu încercam să îl repun pe el pe direcția corectă și deveneam cicălitoare, dar până la urmă orice femeie e uneori așa, iar el mă cunoaște
îndeajuns de bine încât să nu se supere pe mine”, a recunoscut Giulia, aprobată de soțul ei. „Secretul relației noastre e faptul că ne completăm foarte bine și, chiar dacă ne mai dezechilibrăm uneori, reușim să ne punem pe poziție destul de repede. Soția mea are tendința să fie cicălitoare uneori, dar nu îndeajuns de tare încât să mă deranjeze acest lucru”, a mai spus și Vlad.

Cum s-a schimbat relația lor după participarea la America Express

Într-un interviu acordat după terminarea filmărilor și revenirea în țară, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au vorbit despre experiența America Express.

„Ne-a întărit relația. Da, a fost foarte tare și ne-am înțeles foarte bine, n-a existat nicio problemă, dar cu siguranță, America Express a fost cea mai frumoasă experiență și ne bucurăm că a fost împreună și că am trăit-o împreună”, au spus cei doi, la Antena Stars.

Citește și:
Jennifer Aniston, pregătită pentru o nouă relație?

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people