Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, dezvăluiri despre participarea la America Express. Care este cel mai mare regret al lor

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au format una dintre cele mai apreciate echipe de la America Express.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au o relație de mai bine de 15 de ani, iar cei doi sunt căsătoriți din 2012. Împreună au doi copii, iar căsnicia lor este una de invidiat. Artista și soțul ei se înțeleg foarte bine și găsesc mereu timp pentru a petrece împreună, iar aniversarea a 11 ani de căsătorie i-a găsit la filmările America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții alături de care Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au participat la cel de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat anul trecut de Antena 1.

Într-un interviu acordat recent, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au vorbit despre experiența America Express și despre părerea pe care o au despre echipa care a câștigat concursul.

„Fetele s-au descurcat bine în finală, iar din punctul nostru de vedere, toate cele trei echipe care au ajuns în etapa finală sunt câștigătoare, într-un fel sau altul. Faptul că noi șase ne-am dorit și ne-am luptat foarte tare să ajungem în finală în această distribuție nu poate decât să confirme prietenia care ne leagă. În plus, faptul că am fost prima echipă care a ajuns în Buenos Aires a însemnat enorm pentru noi. Ne-a lipsit însă norocul…”, au povestit cei doi în interviul acordat VIVA!.

Cuplul a făcut destăinuiri și despre momentele mai tensionate de pe parcursul emisiunii.

„Singurele momente mai tensionate, puține la număr, au fost cele în care eu și Vlad ne grăbeam să facem lucruri fără să înțelegem foarte bine ce avem de făcut. Uneori, eu încercam să îl repun pe el pe direcția corectă și deveneam cicălitoare, dar până la urmă orice femeie e uneori așa, iar el mă cunoaște îndeajuns de bine încât să nu se supere pe mine”, a povestit Giulia pentru sursa citată.

Vlad Huidu a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său cu privire la participarea la America Express.

„Clar am regretat că nu am jucat și ultima zi din competiție în marea finală, însă mândria parcursului pe care l-am avut nu a putut umbri acest lucru”, a mai spus Vlad Huidu pentru VIVA!.

Într-un interviu acordat după terminarea filmărilor și revenirea în țară, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au vorbit despre experiența America Express.

„Ne-a întărit relația. Da, a fost foarte tare și ne-am înțeles foarte bine, n-a existat nicio problemă, dar cu siguranță, America Express a fost cea mai frumoasă experiență și ne bucurăm că a fost împreună și că am trăit-o împreună”, au spus cei doi, la Antena Stars.

Citește și:
Spitalul unde a fost operată Kate Middleton riscă o amendă de 17 milioane de lire sterline. Care este motivul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people