Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, confesiuni despre momentele de gelozie din căsnicia lor: „Să nu se dea motive”

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au vorbit despre momentele de gelozie din relația lor.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Antonia și Eduard Mikael.

Într-un interviu acordat recent, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au făcut confesiuni despre căsnicia lor. Cei doi nu s-au fericit să vorbească despre secretul relației lor armonioase.

„Secretul relației cred că îl constituie anii petrecuți împreună!”, a spus Vlad Huidu pentru Playtech Știri. „Bineînțeles, și răbdare, respect, înțelegere și iubire?”, a completat Giulia Anghelescu.

În continuare, Vlad Huidu a făcut câteva declarații surprinzătoare despre cum privește gelozia din relația lui cu Giulia Anghelescu, 

„Nu am fost gelos niciodată! Adică, sunt, dar important este să nu se dea motive. Eu știu cum este lumea asta, în televiziune, sunt aici de ani de zile și sunt, oarecum, obișnuit. Pentru mine nu este o problemă dacă vine cineva și vrea să vorbească cu ea sau că vrea să facă o poză, dar important este ce fel de om este ea”, a adăugat Vlad Huidu pentru sursa citată anterior. 

Deși relația dintre Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, este acum într-un moment foarte bun, lucrurile nu au stat mereu așa. Artista a povestit acum ceva timp cum s-a despărțit de partenerul ei la începutul relației lor, însă apoi s-au împăcat, iar separarea i-a făcut să devină un cuplu mai puternic și unit.

„Mai vorbeam din când în când, mai aveam la partaj de împărțit anumite lucruri. (râde) Mai vorbeam din când în când pentru că după o relație de aproape 4 ani mai vorbești. Nu s-a terminat cu niciun scandal. A fost perioada de doliu, căci așa se numește, clar, și la mine, vreo 2-3 luni. Dar după a trebuit să mă adun și să mă repoziționez. Mi-am dat seama, practic, că dacă eu o să fiu bine în viața mea, lucrurile o să se așeze așa cum este scris. Însă, da, asta a fost dorința mea și asta este ce am visat că se va întâmpla și uite că s-a întâmplat”, a spus Giulia Anghelescu pentru Ego.ro.

Cu toate că a trecut prin momente dureroase, Giulia Anghelescu a dezvăluit că perioada de câteva luni în care s-a despărțit de Vlad Huidu a fost totuși una benefică, deoarece au realizat amândoi ceea ce își doresc cu adevărat de la relația lor.

„Lucrurile în viață se întâmplă cu un scop, clar, nimic nu este întâmplător. Pauza respectivă a fost clar de bun augur, după cum se poate observa, că suntem din ce în ce mai bine. Cum să fiu? Perseverentă, așa am fost. (n.r. în pauză). A fost perioada cu cele mai multe concerte din viața mea, clar eram focusată pe ce aveam de făcut la momentul respectiv. Nu pot să zic că mă gândeam la ce să mai fac ca să fie bine. În schimb, pot să zic cu certitudine că eram convinsă că o să ne împăcăm și o să fim împreună. Adică nu mi-am pierdut nicio secundă drumul”, a completat Giulia Anghelescu pentru aceeași sursă.

Citește și:
Alexia Eram a vorbit deschis despre nunta cu Mario Fresh. Ce a dezvăluit creatoarea de conținut: „Un copil măcar…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people