Giulia Anghelescu, imagine emoționantă alături de familie

Giulia Anghelescu a împărtășit o imagine emoționantă de familie.

Giulia Anghelescu, imagine emoționantă alături de familie

Pe platformele de socializare, Giulia Anghelescu a distribuit o fotografie de familie, alături de Vlad Huidu și cei mici. Concurenta de la America Express a împărtășit cu publicul său un moment de fericire din viața lor, iar tabloul de familie a strâns mii de aprecieri.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Antonia și Eduard Mikael. Giulia Anghelescu a distribuit pe conturile sale personale de pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă în care apare alături de Vlad Huidu și copiii lor. Toți cei patru se aflau într-o sanie trasă de reni.

Giulia Anghelescu, fotografie emoționantă de familie

Concurenta de la America Express și familia sa se bucură de o vacanță deosebită în Laponia, experimentând momente unice. Ei împărtășesc diverse momente frumoase din această călătorie cu fanii lor de pe Instagram.

sursa: Instagram

Cu câteva săptămâni în urmă, Giulia Anghelescu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram cu fanii săi, iar internauții au manifestat interes în a afla mai multe despre experiența sa în emisiunea America Express. În timpul acestei sesiuni, vedeta a dezvăluit că decizia de a se aventura în această experiență a fost influențată de cei mici. Astfel, soții au fost convinși de copiii lor să accepte această provocare.

„Păi… ne-au convins copiii! Au zis că, așa cum ne știu ei, am putea să ne descurcăm foarte bine, iar noi ne-am gândit că ar putea fi cea mai tare experiență trăită de noi vreodată”, a scris Giulia Anghelescu pe Instagram.

Într-un interviu acordat recent, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au vorbit despre competiția America Express. Cei doi au recunoscut că experiența a fost una benefică pentru viața lor de cuplu și le-a afectat pozitiv relația.

„Ne-a întărit relația. Da, a fost foarte tare și ne-am înțeles foarte bine, n-a existat nicio problemă, dar cu siguranță, America Express a fost cea mai frumoasă experiență și ne bucurăm că a fost împreună și că am trăit-o împreună”, au spus Giulia Anghelescu și Vlad Huidu la Antena Stars.

Deși relația dintre Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, este acum într-un moment foarte bun, lucrurile nu au stat mereu așa. Artista a povestit acum ceva timp cum s-a despărțit de partenerul ei la începutul relației lor, însă apoi s-au împăcat, iar separarea i-a făcut să devină un cuplu mai puternic și unit.

„Mai vorbeam din când în când, mai aveam la partaj de împărțit anumite lucruri. (râde) Mai vorbeam din când în când pentru că după o relație de aproape 4 ani mai vorbești. Nu s-a terminat cu niciun scandal. A fost perioada de doliu, căci așa se numește, clar, și la mine, vreo 2-3 luni. Dar după a trebuit să mă adun și să mă repoziționez. Mi-am dat seama, practic, că dacă eu o să fiu bine în viața mea, lucrurile o să se așeze așa cum este scris. Însă, da, asta a fost dorința mea și asta este ce am visat că se va întâmpla și uite că s-a întâmplat”, a spus Giulia Anghelescu pentru Ego.ro.

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO III)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people