Giulia Anghelescu, dezvăluiri inedite despre fiica ei. Ce pasiune neașteptată are Antonia: „Nu știu cu cine seamănă”

Giulia Anghelescu a dezvăluit ce pasiuni ascunse au cei doi copii ai săi.

Giulia Anghelescu, dezvăluiri inedite despre fiica ei. Ce pasiune neașteptată are Antonia: "Nu știu cu cine seamănă"
Giulia Anghelescu a acordat recent un interviu pentru CANCAN.RO. În cadrul acestuia, artista a vorbit despre provocările și bucuriile legate de parenting, subliniind importanța îndrumării copiilor spre o dezvoltare armonioasă și sănătoasă. De asemenea, cântăreața a dezvăluit ce pasiuni au cei doi copii.

Giulia Anghelescu, dezvăluiri despre pasiunea copiilor săi

Artista este cât se poate de preocupată de educația copiilor, iar împreună cu partenerul ei de viață, cântăreața a decis să îi îndrume spre lumea sportului. Astfel, fiica ei, Antonia, practică gimnastică ritmică de la vârsta de 4 ani, în timp ce Mikael este foarte pasionat de tenis.
„Ambii copii fac sport, pentru că noi considerăm că sportul este vital, mai ales în copilărie, mai ales pentru dezvoltarea armonioasă, dar și din punct de vedere emoțional, mental, are numai beneficii. Antonia face gimnastică acrobatică de performanță de șapte ani, patru sau cinci ani avea când a mers prima dată. Mika s-a apucat și el de curând de sport, pentru că el nu voia să facă nimic în afară de tenis, dar eu îmi doream foarte mult un sport de echipă pentru el, pentru disciplină, pentru a înțelege exact ce se întâmplă în viață, ce trebuie să facă, și atunci l-am dus la fotbal”, a spus Giulia Anghelescu.
Întrebată dacă speră ca cei doi copii să se îndrepte și spre zona artistică, Giulia Anghelescu a precizat că fiul ei este foarte talentat în această direcție. Totodată, se pare că și Antonia are o pasiune pentru muzică, deși este mai mult interesată de rap. Artista a mărturisit că a rămas surprinsă, mai ales că în casa lor nu prea s-a auzit acest gen de muzică.
„Mika este pasionat și foarte talentat, sper să își dea interesul la un moment dat. Și Antonia face rap, dar nu știu cu cine seamănă, că în casă nu a văzut așa ceva. I-ar plăcea ceva în sensul ăsta, dar deocamdată este extrem de ocupată. Eu îi susțin pe ambii să facă ceea ce își doresc, important e să facă cu pasiune”, a declarat artista.

Cum își petrece artista timpul liber

În ceea ce privește timpul liber, Giulia Anghelescu a dezvăluit că familia sa este pasionată de sporturile de iarnă, motiv pentru care preferă să meargă la schi pe timp de iarnă.
 „Pe timp de iarnă ne place să schiem, schiem toți patru, Vlad și-a dorit ca și copiii să fie la fel de pasionați de acest sport ca și el. Antonia este ceas, ea schiază foarte bine, de la trei ani și jumătate. Mika, în schimb, este genul meu. Dacă e soare afară, mergem să schiem. Dacă nu e soare și e un pic de ceață sau ninge, mai bine stăm la un spa. Asta facem noi iarna, în principiu, vara mergem într-o grămadă de drumeții, la munte, și încercăm să ne conectăm cu natura cât de mult se poate. Dar la noi în familie activitățile sunt din astea de trebuie să te provoace. Oricum, după emisiune îți dai seama că abia așteptăm să vină vara ca să ne punem tot felul de probe și de curse și de misiuni, să vadă și ei ce înseamnă. Dar eu consider că orice activitate este binevenită, atât timp cât ești acolo 100%. Dacă tu zici că vrei să ieși cu copiii în parc, dar stai cu ochii în telefon sau ești atent la altceva, mai bine stai acasă și e la fel de rău. Dar poți să ieși la o plimbare, să găsești o grămadă de idei. Începând din pandemie, am încercat să găsim tot felul de activități pe care să le facem împreună și să nu treacă niciun weekend fără să fi făcut ceva care să ne adune împreună”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre dorința de a deveni mamă: „Mi se pare că sunt…'

foto: Arhiva ELLE
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people