Giulia Anghelescu, declarații despre revenirea în muzică. Ce a determinat-o să se întoarcă la pasiunea ei

După o lungă pauză în muzică, Giulia Anghelescu a revenit și le pregătește fanilor multe surprize.

Giulia Anghelescu, declarații despre revenirea în muzică. Ce a determinat-o să se întoarcă la pasiunea ei

Giulia Anghelescu a făcut o pauză mai lungă de la muzică. Fanii se întrebau constant când o vor vedea din nou pe scenă și iată că artista a revenit recent la cea mai mare pasiune a ei, iar publicul a fost încântat. 

Giulia Anghelescu a surprins pe toată lumea cu anunțul că se întoarce în muzică. Artista a făcut parte și din trupa Candy, trupă care s-a bucurat de un succes impresionant în România la începutul anilor 2000. Ea a fost și solista formației DJ Project. Acum, Giulia Anghelescu a vorbit despre noua ei piesă lansată, dar și despre ce a determinat-o să revină la cariera muzicală. 

„M-am întors pentru că am o gașcă de susținători. În primul rând, copiii, soțul și familia. Sinceră să fiu, deși am fost cu frâna de mână trasă în acest domeniu pentru că nu consideram că mai am energia să mai fac față stresului care vine cu toată nebunia, în momentul în care s-a lansat piesa și au început să îmi scrie oameni pe care nu îi cunosc, mi-am dat seama că nu am gândit-o bine și că lumea chiar își dorea să fac ceva în acest sens. Aveam o altă percepție despre treaba aceasta, dar mă bucur că m-am lăsat dusă de val și mi s-a schimbat ideea despre treaba aceasta cu muzica”, a spus Giulia Anghelescu pentru Ego.ro.

Giulia Anghelescu are parte de susținerea celor doi copii, Antonia și Mika, care au încurajat-o să revină la muzică și vor să meargă și alături de ea să o vadă pe scenă. 

„În momentul în care am hotărât că o să cânt din nou, copiii au zis că își doresc foarte mult să vină cu mine atunci când se poate. Mă bucur din suflet că au astfel de dorințe. Erau destul de mici când mergeam la concerte și nu îi luam cu mine. Antonia a prins foarte puțin. Acum, ce să zic, abia așteaptă concertele. Și eu abia le aștept. O să fie o experiență extraordinară și îmi doresc ca ei să o trăiască alături de mine. Am mai multă energie ca înainte. Mi se pare foarte drăguț pentru că am un săculeț cu energie pe care l-am păstrat pentru că, cumva, am simțit că se va întâmpla și asta, doar că trebuia să vină momentul potrivit.”

Giulia Anghelescu are o relație de prietenie cu Antonia, iar fanii ar fi fericiți dacă cele două ar colabora și profesional. În ceea ce privește o posibilă piesă împreună, artista susține că va veni la momentul potrivit. 

„Am avut colaborarea pe care mi-am dorit-o, cu Dirty Nano. Acum mă concentrez foarte tare pe piesele următoare, care cred că o să fie doar cu mine, să vedem. Colaborări sunt deja în pregătire și o să vedeți despre ce este vorba. Sunt lucruri pe care le-am așteptat foarte mult timp și care se vor întâmpla în viitorul apropiat. Nu știu, când o să vină momentul potrivit. (n.r. o să cânte cu Antonia) Sunt absolut convinsă că amândouă avem această dorință, dar niciuna nu se stresează prea mult în acest sens. Dacă va fi să fie, o să fie. Dacă o să fie să se întâmple, cu siguranță se va întâmpla și noi vom fi foarte fericite”, a adăugat Giulia Anghelescu pentru sursa citată. 

Citește și:
Cu ce se ocupă soțul lui Carmen Grebenișan. Alex Militaru și concurenta de la Survivor sunt căsătoriți de aproape doi ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people