Gisele Bündchen și Joaquim Valente formează un cuplu. De când au început să se întâlnească cei doi

Gisele Bündchen și Joaquim Valente formează un cuplu din vara anului 2023, potrivit surselor.

Gisele Bündchen și Joaquim Valente formează un cuplu. De când au început să se întâlnească cei doi

Gisele Bündchen și Joaquim Valente formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Cei doi se întâlnesc încă din luna iunie, poate confirma PEOPLE. Potrivit unei surse, supermodelul și antrenorul au fost prieteni de la început, urmând ca mai apoi să înceapă o relație romantică.

Gisele Bündchen și Joaquim Valente se întâlnesc din vara anului 2023

După ce au apărut în ultimele luni imagini cu cei doi, supermodelul Gisele Bündchen și Joaquim Valente par să își fi dus relația la un nou nivel. Recent, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru PEOPLE că și-au început relația de iubire în vara anului 2023, însă preferă să își acorde timp suficient pentru a se cunoaște mai bine.

„Ei se întâlnesc din iunie. O iau încet. Au început ca buni prieteni mai întâi. Ea este foarte rezervată în această privință și a vrut să păstreze discreția cât timp au ajuns să se cunoască”, spune o sursă pentru PEOPLE.

Reprezentanții lui Bündchen, în vârstă de 43 de ani, și Valente nu au putut fi contactați pentru comentarii. O a doua sursă a confirmat că sentimentele dintre Bündchen și instructorul de jiu-jitsu al familiei sale s-au dezvoltat în timp, după ce inițial au avut o relație platonică.

„Au început ca prieteni”, a declarat cea de-a doua sursă pentru PEOPLE. „El a fost o mare alinare pentru Gisele în timp ce ea trecea prin divorț. Prietenia lor a devenit romantică după divorț. Joaquim este un tip grozav. Este cu picioarele pe pământ, amabil și inspirat. Gisele a fost ezitantă în privința întâlnirilor după divorț. A fost foarte natural pentru ea să se întâlnească cu Joaquim”.

Potrivit sursei exclusive, ea „adoră faptul că el este brazilian” ca și ea.

„Ei provin din medii similare. Amândoi au părăsit Brazilia foarte tineri. Amândoi și-au creat vieți extraordinare în SUA. Amândoi iubesc Miami, dar le place și să călătorească. Amândoi se bucură de o viață sănătoasă. Gisele se află într-un punct grozav al vieții. Ea este fericită și se bucură foarte mult de viață. Joaquim este perfect pentru ea”, spune persoana din interior pentru PEOPLE.

În ianuarie 2023, o altă sursă a declarat pentru PEOPLE că Bündchen și Valente au „petrecut mult timp” unul cu celălalt și chiar și-au petrecut vacanțele împreună în Costa Rica în numeroase ocazii, dar nu au mers mai departe de o prietenie la acel moment. Ea a fost văzută pentru prima dată cu antrenorul de jiu-jitsu în Costa Rica în noiembrie 2022.

Supermodelul a divorțat de Tom Brady în 2022

Bündchen și fostul ei soț, fostul star NFL Tom Brady, au depus actele de divorț la 28 octombrie 2022, după 13 ani de căsătorie. Fostul cuplu are împreună doi copii: fiul Benjamin Rein, în vârstă de 14 ani, și fiica Vivian Lake, în vârstă de 11 ani. Brady, în vârstă de 46 de ani, mai are un fiu, Jack, în vârstă de 16 ani, dintr-o relație anterioară.

În iulie, după ce au apărut zvonuri că între fundașul retras din NFL și modelul Irina Shayk s-a înfiripat o poveste de dragoste de vară, Bündchen i-a urat succes fostului ei iubit. La acea vreme, o sursă a declarat pentru PEOPLE că fosta sa soție „se află în vacanță în Brazilia în acel moment și își trăiește viața, dar a spus în trecut că vrea doar ca el să fie fericit”.

Într-un interviu publicat în septembrie, Bündchen a declarat pentru PEOPLE că își acordă prioritate.

„Când te simți bine, ești o mamă mai bună, ești o prietenă mai bună, ești mai calmă, mai răbdătoare, mai iubitoare, mai cu picioarele pe pământ. Așa că nu te poți simți vinovată că îți acorzi prioritate. Pentru că asta înseamnă să te iubești pe tine și să-i iubești pe oamenii pe care îi iubești cel mai mult, care vor fi afectați de cât de bine te simți. Pentru că dacă ești bolnav, toată lumea suferă”, a spus ea.

Citește și:
Celebrități și ținute spectaculoase la decernarea premiilor BAFTA 2024 (Galerie Foto)

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people