Gisele Bündchen și iubitul ei, Joaquim Valente, vacanță de vis cu familia supermodelului, după zvonurile de despărțire

Gisele Bündchen și iubitul ei, Joaquim Valente, au fost surprinși în timpul vacanței de vis cu familia supermodelului, după ce au existat zvonuri de despărțire între cei doi.

Gisele Bündchen și iubitul ei, Joaquim Valente, vacanță de vis cu familia supermodelului, după zvonurile de despărțire

Gisele Bündchen și iubitul ei, Joaquim Valente, au petrecut timp de calitate cu copiii ei în vacanța lor din Costa Rica. Supermodelul și-a etalat silueta într-un bikini chic și pantaloni scurți din denim alb, în timp ce instructorul de jiu-jitsu a purtat un costum de baie de camuflaj, evidențiindu-și abdomenul, în timpul ieșirii lor de weekend.

Gisele Bündchen, surprinsă alături de Joaquim Valente la plajă

Fiica lui Bündchen, Vivian, și fiul ei, Benjamin, împreună cu alți câțiva copii, s-au alăturat cuplului pe plajă. Benjamin, în vârstă de 14 ani, a fost văzut la un moment dat alergând pe țărmul nisipos, în timp ce grupul zâmbea și râdea de mișcările lui. Mama lui părea să se bucure de momentul amuzant, scoțându-și telefonul pentru a face fotografii.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Vivian, în vârstă de 11 ani, a optat pentru un costum de baie albastru dintr-o singură piesă pentru ziua la plajă. Grupul s-a murdărit în nisip pentru a construi castele de nisip înainte de a pleca de pe plajă.

Vacanța fostului supermodel Victoria’s Secret cu iubitul ei, în vârstă de 35 de ani, vine după zvonurile că s-ar fi despărțit în urma filmului Netflix în care fostul ei soț, Tom Brady, a comentat despre noua ei relație cu Valente.

Cei doi s-ar fi despărțit 

O sursă a declarat pentru InTouch Weekly că „lumina reflectoarelor a fost prea mult” pentru Valente, care duce o viață privată în Miami.

„Joaquim este un tip normal”, a spus sursa la mijlocul lunii iunie. „Nu este obișnuit cu toată atenția pe care o primea”.

Valente, care a început să se întâlnească cu actrița din „The Devil Wears Prada” după divorțul ei din 2022 de legendarul fundaș, nu a apreciat să devină „parte a glumei”.

„Oamenii chiar au început să-l întrebe dacă el a fost motivul divorțului lor”, a adăugat sursa. „A urât asta”.

Bündchen, în vârstă de de 43 de ani, și Valente au pus capăt rapid zvonurilor, făcând o plimbare relaxată împreună, în care ea nu și-a putut lua mâinile de pe el. Deși inițial se spunea că relația celor doi era „strict platonică și profesională”, în februarie 2024 s-a dezvăluit că au devenit un cuplu romantic.

„Sunt profund îndrăgostiți”, a declarat un insider, menționând că idila lor a început în vara anului 2023.

Gisele Bündchen s-ar fi despărțit de iubitul ei, antrenorul de jiu jitsu Joaquim Valente. Potrivit Hollywood Life, vestea a venit la scurt timp după show-ul The Greatest Roast of All Time de pe Netflix, în care fostul ei soț, Tom Brady, a fost ținta glumelor vedetelor, care au făcut referire și la relația lui Gisele cu Joaquim.

„Ai șapte inele. Ei bine, opt acum că Gisele ți l-a dat pe al ei înapoi”, a spus Nikki Glaser în timpul emisiunii.

„Știți cine altcineva a mai făcut sex cu antrenorul? Gisele… Ea a făcut sex cu tipul ăla care face karate”, a continuat și Kevin Hart.

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre banii pe care i-au strâns la nuntă: „Înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață…’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people