Gisele Bündchen, mărturisiri în lacrimi despre divorțul de Tom Brady: „M-a făcut să îmi dau seama…”

Gisele Bündchen a vorbit onest despre divorțul de Tom Brady.

Gisele Bündchen, mărturisiri în lacrimi despre divorțul de Tom Brady: "M-a făcut să îmi dau seama..."

Gisele Bündchen, așa cum nu ai mai văzut-o până acum! Într-un nou interviu oferit postului ABC News, celebrul model vorbește onest despre despărțirea de Tom Brady, cu care a fost căsătorită timp de 13 ani.

„Tot ceea ce am trăit m-a făcut să îmi dau seama ce îmi doresc și ce nu îmi doresc”, i-a spus Gisele Bündchen lui Robin Roberts de la ABC News într-un teaser publicat cu o zi înainte ca interviul IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain să fie publicat integral.

Roberts i-a adus apoi aminte lui Gisele Bündchen de o declarație pe care a făcut-o cu ceva timp în urmă, în care a spus că divorțul de Tom Brady este „moartea unui vis.” Cum te simți?', a întrebat-o apoi prezentatorul.

„Păi, când spui…”, și-a început Gisele Bündchen discursul. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, modelul a cerut apoi o pauză. „Îmi pare rău, nu știam… Îmi acordați o mică pauză?”.

În teaser-ul lansat recent, Gisele Bündchen vorbește și despre situația actuală a vieții sale amoroase. Când Robin Roberts a întrebat-o dacă va fi capabilă să „își deschidă din nou inima pentru cineva”, Bündchen a răspuns: „Unde se află inima mea acum este acolo unde mă aflu în acest moment. Îmi trăiesc adevărul meu și nu îmi cer scuze pentru asta”.

Gisele Bündchen și fostul star NFL Tom Brady au depus actele de divorț pe 28 octombrie 2022, după 13 ani de căsătorie. Au împreună doi copii: pe Benjamin Rein, în vârstă de 14 ani, și pe Vivian Lake, în vârstă de 11 ani. Brady, în vârstă de 46 de ani, mai are un fiu, Jack, în vârstă de 16 ani, dintr-o relație anterioară.

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair în aprilie 2023, Gisele Bündchen a negat zvonurile conform cărora cariera de sportiv a lui Brady ar fi provocat ruptura dintre ei.

„Ascultați, întotdeauna l-am încurajat și aș continua să fac asta pentru totdeauna. Dacă există o persoană pe care mi-o doresc să o văd fericită, aceea este el, credeți-mă. Vreau ca toate visurile lui să devină realitate. Asta este ceea ce îmi doresc, cu adevărat, din adâncul inimii mele”.

În prezent, Gisele Bündchen formează un cuplu cu antrenorul de jiu-jitsu Joaquim Valente. Cei doi se întâlnesc încă din luna iunie a anului trecut.

„Au început ca prieteni”, a declarat o sursă pentru People. „El a fost o mare alinare pentru Gisele în timp ce ea trecea prin divorț. Prietenia lor a devenit romantică după divorț. Joaquim este un tip grozav. Este cu picioarele pe pământ, amabil și inspirat. Gisele a fost ezitantă în privința întâlnirilor după divorț. A fost foarte natural pentru ea să se întâlnească cu Joaquim.”

Chiar dacă inițial Gisele Bündchen și Joaquim Valente au încercat să își țină relația departe de lumina reflectoarelor, în ultima vreme, cei doi au fost surprinși tot mai des în diverse ipostaze romantice. În noiembrie 2022, la scurt timp după divorțul lui Bündchen de Tom Brady, cuplul s-a bucurat de o vacanță în Costa Rica. Apoi, Gisele și Joaquim au fost surprinși în Brazilia, unde și-au petrecut timpul alături de cei doi copii ai modelului.

În plus, se pare că cei doi au devenit foarte apropiați în ultimul timp, după ce mama lui Bündchen, Vânia Nonnenmacher, a murit din cauza cancerului. Prietenii celor doi au declarat pentru publicația Marca că Joaquim Valente a fost „sprijinul” modelului în această perioadă dificilă.

„Ei provin din medii similare. Amândoi au părăsit Brazilia când erau foarte tineri. Amândoi și-au creat vieți extraordinare în SUA. Amândoi iubesc Miami, dar le place și să călătorească. Amândoi se bucură de o viață sănătoasă. Gisele se află într-un punct grozav al vieții. Ea este fericită și se bucură foarte mult de viață. Joaquim este perfect pentru ea”, a adăugat o sursă apropiată pentru People.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Dakota Johnson cu copiii pe care iubitul său, Chris Martin, îi are din căsătoria cu Gwyneth Paltrow

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people